Skip to content Skip to navigation

  EDINSTVENA VOZNA IZKUŠNJA IN BREZHIBEN ZVOK​​

  INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM​

  Zabavajte se tako znotraj kot zunaj vašega 500e. Informacijsko-razvedrilni sistem vozila 500e ima 10-palčni zaslon s sprejemnikom DAB, 6 zvočniki in z navigacijskom sistemom. Ne pozabite na hitro povezavo Bluetooth, ki bo povezala vse pametne telefone v avtu v manj kot 5 sekundah od odpiranja vrat. Potovanje bo enostavnejše z navigacijo in z JBL Premium Audio sistemom, ki je na voljo kot dodatna oprema. Poleg tega boste lahko zahvaljujoč tehnologiji "over the air" posodobili svoj informacijsko-razvedrilni sistem in povezane storitve kjerkoli in kadarkoli.​

  APPLE CARPLAY​

  ​Fiat 500e je združljiv z aplikacijo Apple CarPlay. Povežite svoj iPhone z radiom DAB z 10-palčnim zaslonom in upravljate navigacijo, kličete, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbo Apple Music, zvočne knjige ali podcaste, medtem pa ste ves čas osredotočeni na cesto.

  CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke Apple inc.

  Kliknite tukaj, če želite raziskati združljive naprave.

  ANDROID AUTO™​

  Fiat 500e je združljiv tudi z aplikacijo Android Auto™. Ko je vaš pametni telefon povezan z avtomobilom, uporabniku prijazen vmesnik prikaže vaše aplikacije na 10-palčnem zaslonu radia DAB. Upravljate lahko glasbo in stike, zahvaljujoč Google zemljevidom pa lahko raziskujete okolico, prometne razmere v realnem času, neposredno z zaslona na dotik in brez ogrožanja varnosti.

  Google, Google Play in Android Auto™ so registrirane blagovne znamke Google llc.

  Kliknite tukaj, če želite raziskati združljive naprave.​