Skip to content Skip to navigation

  POVEZLJIVOST

  Fiat 500e je opremljen s celotnim naborom najsodobnejših funkcij povezljivosti, tako v vozilu kot zunaj njega, vključno z namensko mobilno aplikacijo. Aplikacija FIAT vam omogoča upravljanje vozila Fiata 500e kadarkoli in kjerkoli.

  Odkrijte vse možnosti.​

  MY ECHARGE 

  My eCharge omogoča uporabnikom vozila 500e, da vstopijo v svet storitev za upravljanje električne energije. Z aplikacijo FIAT lahko preprosto poiščete javne polnilne postaje v bližini in dostopate do funkcij za polnjenje in plačila, ter spremljate zgodovino prek namenske aplikacije eSolutions Charging, ki je prav tako v pomoč pri hitrem dostopu do vaše domače polnilnice Wallbox na daljavo.

  MY ASSISTANT

  Aplikacija My Assistant poskrbi, da ste varnejši, kamorkoli greste. Fiat 500e lahko opravlja klice v sili prek stropne luči*, kontaktira namenskega pomočnika ali zahteva pomoč na cesti neposredno z zaslona na dotik v vozilu ali prek aplikacije FIAT. ​

  * Klic v sili ni na voljo z zaslona na dotik v vozilu ali prek aplikacije FIAT.

  MY REMOTE

  Z aplikacijo My Remote lahko komunicirate z vašim vozilom Fiat 500e neposredno s svojega pametnega telefona in preverite, kako izboljšati svojo vožnjo. V mobilni aplikaciji lahko pridobite svoj Eco Score in prejmete nasvete o tem, kako povečati napolnjenost baterije. My Remote vam omogoča tudi zaklepanje in odklepanje vrat, preverjanje stanja oken, zagon/ustavitev motorja ter preverjanje ravni napolnjenosti baterije. Poleg tega je preprosto nastaviti in razporediti klimatsko napravo pred vstopom v vozilo ter daljinsko upravljati polnjenje vozila. Poleg tega lahko s storitvijo glasovne pomoči »At-Home Digital Assistant« komunicirate s svojim vozilom Fiat 500e na daljavo.

  MY CAR

  Vas zanima, kaj se dogaja pod pokrovom vašega vozila? Z aplikacijo My Car lahko dobite informacije o stanju vašega vozila Fiat 500e v realnem času. Tlak v pnevmatikah, števec prevoženih kilometrov, posodobitve vzdrževanj: samo odprite aplikacijo FIAT ali preverite neposredno na zaslonu vašega vozila.

  MY NAVIGATION

  Priti do cilja ni bilo še nikoli tako enostavno. Aplikacija My Navigation ponuja najnovejše na področju načrtovanja poti za električna vozila; svetuje in priporoča, po kateri poti najbolje priti do cilja in prikaže vse polnilne postaje na poti. Zaslon informacijsko-razvedrilnega sistema vozila Fiat 500e takoj prikaže vaš cilj s prometom v živo, vremenskimi informacijami, obvestili o radarjih ter druge koristne informacije. Poleg tega lahko tako na zaslonu radia kot v mobilni aplikaciji FIAT preverite cilje, ki jih lahko dosežete s preostalo napolnjenostjo baterije.

  MY WI-FI

  S storitvijo My Wi-Fi* vam bo udobno kot doma, saj bo električni Fiat 500 postal dostopna točka WI-FI, ki jo lahko povežete z do 8 napravami. Zahvaljujoč brezplačnemu preizkusnemu obdobju lahko vi in vaši sopotniki brskate po spletu, poslušate in gledate vsebine, ter uporabljate glasovnega pomočnika Amazon Alexa**.

  * Storitev My Wi-Fi je na voljo kot dodatna oprema.​

  ** Ta storitev je na voljo v različnih jezikih (angleščina, francoščina, nemščina in španščina). Vgrajena glasovna storitev Alexa je na voljo v naslednjih državah: Italija, Francija, Nemčija, Španija, Združeno kraljestvo, Irska in Avstrija. Na voljo samo na radiu DAB NAV z 10-palčnim zaslonom.

  MY ALERT

  Dobro je biti pozoren. V neprijetnem primeru, da je na vašem avtomobilu težava, boste v aplikaciji FIAT takoj prejeli ustrezna obvestila.​ V primeru kraje boste stopili v stik z operaterjem, ki bo izsledil vaš avto in posredoval lokacijo policiji*​

  * Storitev My Alert je na voljo kot dodatna oprema.​