Skip to content Skip to navigation

  VOŽNJA ŠE NIKOLI NI BILA TAKO ZABAVNA

  INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM  

  500 % zabava. Odkrijte informacijsko-razvedrilni sistem vašega hibrida Fiat 500 ali 500C, opremljenega s 7-palčnim radiem DAB z zaslonom na dotik UconnectTM in z ukaznimi tipkami na volanu. Zahvaljujoč funkciji Bluetooth® za prostoročno telefoniranje so vaše roke proste za varnejše krmiljenje volana, medtem ko vaš pogled ostaja na cesti.

  APPLE CARPLAY

  Zahvaljujoč aplikaciji Apple CarPlay lahko preprosto povežete svoj iPhone s 7-palčnim zaslonom Uconnect™ HD, da dobite navodila, opravljate klice, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbo Apple Music, zvočne knjige ali podcaste, medtem ko ostanete osredotočeni na cesto. CarPlay lahko upravljate z glasovnim upravljanjem Siri ali zaslonom na dotik. Na voljo kot opcija.

  CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke Apple inc.

  Kliknite tukaj, če želite raziskati združljive naprave

  ANDROID AUTO™

  Fiat 500 in 500C Dolcevita sta združljiva s sistemom Android Auto™. Povežite svoj pametni telefon in upravljajte zemljevide, glasbo, stike in drugo, ne da bi pri tem ogrozili varnost. Zahvaljujoč uporabniku prijaznemu vmesniku bodo vaše aplikacije, prikazane na 7-palčnem HD-zaslonu Uconnect™, organizirane v lahko berljive strani. Na voljo kot opcija.​

  Google, Google Play in Android Auto™ so blagovne znamke družbe Google LLC.

  Kliknite tukaj, če želite raziskati združljive naprave.