Pomoč na cesti

Pomoč na cesti

Potujte varno in brez skrbi, saj veste, da vam v primeru okvare vozila nudimo pomoč na cesti. Storitev je brezplačna v celotnem obdobju veljavnosti garancije vozila ter vam je na voljo tudi po tem obdobju (za doplačilo). 

MEHANIK ZMERAJ NA VOLJO

Predrta pnevmatika? Prazna baterija? Izgubljen ključ? Vozilo se je pokvarilo? ... Ne skrbite! Naši strokovnjaki so vam vedno na voljo, ne glede na to, kje se nahajate. Poleg tega bomo, če problem zahteva pomoč servisa, poskrbeli za vleko vašega vozila do najbližje pooblaščene servisne delavnice, kjer bodo težavo odpravili. 

NIKOLI NE BOSTE BREZ AVTOMOBILA

Če je treba vaše vozilo zadržati v delavnici, vam bomo medtem, ko popravljamo vaše vozilo (ki je v garanciji), priskrbeli nadomestno vozilo. Če se težava pojavi med potovanjem, bomo poskrbeli, da boste lahko nadaljevali svoje potovanje* 

*Ne pozabite preveriti podrobnosti v garancijski knjižici vašega avtomobila, da boste vedno imeli popolne informacije o pogojih za zagotovljene storitve. 

BLIŽJE DOMU

Če se vam avtomobil pokvari na poti, bomo poskrbeli za vaš varen povratek - skupaj s sopotniki*. To vključuje stroške hotela (če takoj ne morete nadaljevati potovanja) in povratno potovanje, da prevzamete svoj avtomobil, ko bo popravljen. 

*Ne pozabite preveriti podrobnosti v garancijskI knjižici vašega avtomobila, da boste vedno imeli popolne informacije o pogojih za zagotovljene storitve. 

FIAT ASISTENCA

24 UR NA DAN, VSE LETO 
080 19 16 
(za klice v Sloveniji) 
  
+386 1 530 53 17 
(za klice izven Slovenije) 

Pomoč na cesti

Če se vaše vozilo pokvari, bo mehanik prišel na lokacijo (če bo mogoče) in napako odpravil (v primeru manjše okvare). 

Vlečna služba 

Če vaše vozilo ni vozno in ga ni mogoče popraviti na kraju samem, ni težav: vlečna služba ga bo odpeljala do najbližje pooblaščene servisne delavnice Fiat. 

Nadomestno vozilo

Če vaše vozilo ne deluje in okvare ni mogoče odpraviti v 2 urah, vam bomo zagotovili nadomestno vozilo do odprave okvare. 

Povratek domov ali nadaljevanje potovanja

Če se vaše vozilo pokvari med potovanjem, vam bodo povrnjeni stroški vrnitve domov ali nadaljevanja potovanja. 

Nočitev v hotelu

Če se okvara pripeti več kot 100 km od kraja stalnega prebivališča uporabnika in popravilo ne more biti končano istega dne, bodo povrnjeni stroški nočitve v bližnjem hotelu. 

Vračilo popravljenega vozila 

Povrnjeni vam bodo tudi potni stroški, ki so nastali ob prevzemu popravljenega vozila*. 

Prevzem nepopravljenega vozila 

Če vaše vozilo ostane pokvarjeno v tujini več kot pet dni, ga bomo po popravilu neposredno vrnili na naslov vašega stalnega prebivališča ali do najbližjega pooblaščenega prodajalca ali serviserja Fiat. 

*Ne pozabite preveriti podrobnosti v garancijski knjižici vašega avtomobila, da boste vedno imeli popolne informacije o pogojih za zagotovljene storitve.