KOMPETENČNI CENTER ZA BATERIJE ELEKTRIČNIH IN HIBRIDNIH VOZIL

Dobrodošli v našem specializiranem centru za baterije električnih vozil! Smo strokovnjaki, ki se ukvarjamo z diagnostiko, popravili in obnovo baterij. Če imate električno ali hibridno vozilo, ste pri nas na pravem mestu.

S poudarkom na kakovosti, varnosti in inovativnosti želimo postati vodilni v panogi oskrbe vseh vrst litij-ionskih baterij za osebna in gospodarska električna vozila vseh znamk in zagotoviti zanesljive rešitve za baterijske sisteme.

Kompetenčni center za baterije je sestavljena iz treh sklopov:

  • delavnice, namenjene popravilu baterij,
  • namenskega zunanjega skladišča v katerem so baterije varno shranjene v nadzorovanem okolju, kar zmanjšuje tveganja in zagotavlja optimalno varnost ter
  • posebnega delovnega mesta, namenjenega popravilom električnih avtobusov in tovornjakov.

 

Naše prednosti

Celovito strokovno znanje


Kompetenčni center za baterije združuje ekipo visoko specializiranih zaposlenih z obsežnim znanjem o baterijski tehnologiji.

Ti strokovnjaki so opremljeni za obravnavo številnih vprašanj od diagnostike do popravil in obnove litij-ionskih baterij obeh tipov, NMC in LFP. Zaposleni so že v postopkih pridobivanja zahtevanih certifikatov za vse znamke skupine.

Prav tako je v kompetenčnem centru zaposlen usposobljen voznik za ADR prevoze.  

Sodobna oprema in specialna orodja

Delavnica je opremljena z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča varno in učinkovito delo na baterijskih sklopih in pridruženih komponentah. Na voljo so specialna orodja za diagnosticiranje, popravilo in testiranje baterij.

Za lažje in varnejše rokovanje z baterijami sta nameščena posebno dvigalo in mobilna delovna miza. Na voljo je tudi posebno mostno dvigalo, ki omogoča varno delo z baterijami nameščenimi na strehah avtobusov ter specializirano transportno vozilo, skladno z ADR, ki zagotavlja varen prevoz baterij.

Strogi varnostni standardi

V Kompetenčnem centru veljajo strogi varnostni protokoli, ki zagotavljajo temeljito zaščito osebja in okolja. Vsi postopki diagnostike, popravil in obnove litij-ionskih baterij sledijo najboljši praksi v panogi in so v skladu z ustreznimi varnostnimi predpisi.

 

 

Ponudba storitev

V kompetenčnem centru strankam nudimo:

  • Popravilo vseh vrst litij-ionskih baterij
  • Obnovo vseh vrst litij-ionskih baterij
  • Diagnostiko vseh vrst litij-ionskih baterij
  • ADR prevoz baterij
  • Svetovanje

Kontakt

KOMPETENČNI CENTER ZA BATERIJE
Autocommerce, d.o.o.
Baragova ulica 12, 1000 Ljubljana

Matic Drnovšek
T: 01 588 36 05 I M: 051 441 944
E: matic.drnovsek@autocommerce.si

Delovni čas:
PON – PET: 07:00 - 15:00