500e

Tri karoserijske različice​

Stoodstotno električen

Rešitve za polnjenje

500e ima več rešitev za polnjenje, vse so varne in enostavne za uporabo. S polnilno postajo EasyWallbox boste imeli svojo osebno polnilno točko doma; s sistemom eProWallbox boste imeli popolno napravo za optimizacijo polnjenja, s polnilnim kablom Mode 3 (ki je serijski), pa boste lahko svojega 500e polnili na javnih polnilnih postajah in parkirnih mestih.

Vožnja z uporabo ene stopalke

Ko umaknete desno nogo s stopalke, se avto upočasni in pretvarja oz. obnavlja kinetično energijo za proizvodnjo električne energije in polnjenje baterije. 

Varnostne funkcije​

Prepoznavanje utrujenosti voznika

Če sistem za prepoznavanje utrujenosti voznika zazna znake utrujenosti, vas z vizualnim in zvočnim signalom na instrumentnem zaslonu opozori, da  ustavite in naredite odmor.  

Zavira namesto vas

Fiat 500e bo samodejno zaviral, da se izogne ali ublaži trčenje s spredaj vozečim vozilom, pešcem ali kolesarjem – vse do hitrosti 130 km/h. 

Aktivna pomoč pri ohranjanju voznega pasu ​

Pomaga preprečiti nenamerno menjavo voznega pasu in z aktivnim pomikom volana ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Tako vas in ostale udeležence v prometu varuje pred trčenjem. 

Tempomat

Imejte nadzor nad potovalno hitrostjo: samo določite hitrost, in Fiat 500e jo bo ohranjal ves čas potovanja.

Keyless Entry

Ne jemljite ključev iz žepa. S senzorjem za zaznavanje bližine vas bo vaš 500e prepoznal, ko se mu boste približali in varno odklenil vrata, oziroma jih zaklenil, ko se boste oddaljili od vozila. 

Senzor za dež in mrak

Uživajte v brezskrbni vožnji v vsakem vremenu.  Senzor za mrak bo, ko se začne mračiti, zaznal, da ni dovolj dnevne svetlobe in samodejno vklopil žaromete. Ob dežju pa bodo senzorji za dež samodejno aktivirali brisalce. 

Ikoničen v vseh pogledih

Odprite vrata z enim samim dotikom

Električno odpiranje vrat s sistemom e-latch je elegantnejša in enostavnejša funkcija v primerjavi s katerimkoli drugim modelom 500 doslej. Preprosto pritisnite gumb na notranji strani, da odklenete avto in udobno sedite vanj.

Iz preteklosti v prihodnost

LED žarometi in stranska LED smernika so oblikovani po navdihu prvotnega modela Fiat 500 iz leta 1957. Elementi dediščine iz preteklosti na sodobno oblikovanem vozilu Fiat 500e.

17-palčna lahka platišča

Pustite svoj pečat s 17-palčnimi litimi platišči z diamantnim brušenjem v svetleče črni barvi.

2 vrata + 1 dodatna

500e 3+1, različica z enakimi dimenzijami, vendar z dodatnimi majhnimi vrati na sovoznikovi strani. To ga močno povezuje s prvim modelom Fiat 500 iz leta 1957, na katerem so bila vrata pritrjena na zadnji del avtomobila: vrnitev h koreninam modela v ustvarjalnem dialogu med preteklostjo in prihodnostjo. 

Vedno povezani

Informacijsko-razvedrilni sistem

Zabavajte se in bodite povezani. Informacijsko-razvedrilni sistem modela 500e ima 10,25-palčni zaslon s sprejemnikom DAB, s 6 zvočniki in z navigacijskom sistemom. Hitra povezava Bluetooth bo povezala vse pametne telefone v avtu v manj kot 5 sekundah.