Fiat 500 Dolcevita

PREGLED

Biti ikona pomeni biti nepozaben​

500 Dolcevita je najbolj popolna in vrhunska različica, ki združuje najboljše udobje, tehnologijo in ikonični slog 500. Če želite v sebi vzbuditi prav tisto ikono, ne smete izbrati nič drugega kot Dolcevito. 

HB, Cabrio
Hybrid

Opis

Steklena streha (le na različici HB) ​
Kromirani vstavki ​
Halogenski žarometi ​
Ogrevani zunanji vzvratni ogledali​
Senzorji za parkiranje zadaj​
Letvica na pragovih vrat​
7-palčni avtoradio ​
Preslikava zaslona Apple CarPlay in Android Auto™​
6 zvočnikov​
Tempomat

    

Edinstvene značilnosti​

Trajnostne podrobnosti​

Udobno se namestite na črne sedeže iz reciklirane tkanine z monogramom FIat. 

7-palčni avtoradio​

Poslušajte svoje najljubše pesmi na 7-palčnem radiu z glasnim in jasnim zvokom zahvaljujoč 6 zvočnikom. 

15-palčna lita platišča

Ikona ve, kako pustiti svoj pečat. 15-palčna lita platišča prinašajo dodaten pridih.

Steklena streha

500 Dolcevita je za vse tiste, ki ljubijo lepoto in naravo. S panoramsko stekleno streho boste lahko uživali v pogledu na pokrajino. Na voljo samo za različico HB. 

Zunanjost​

Ikona sama po sebi izstopa v množici. Še posebej pri podrobnostih, kot so kromirani poudarki na kljukah vrat, sprednjem odbijaču, pragovih vrat in zaključku izpušne cevi, ki dodatno poudarijo sijajen in prepoznaven videz Dolcevite.


 

Poleg tega, da je ikoničen, je tudi funkcionalen. Dolcevita ima zadnja sedeža deljiva v razmerju 50:50, kar zagotavlja več prostora za prtljago, ko je to potrebno. Armaturna plošča je enake barve kot karoserija, s čimer ohranja svoj slog in nezamenljiv videz tudi v notranjosti.


 

Počutili se boste 500% varnejše, saj ima vaš 500 Dolcevita vgrajene varnostne sisteme,kot so parkirni senzorji, tempomat in omejevalnik hitrosti, ki vam bodo pomagali pri vožnji. 

 

 

Povezali boste lahko svoj pametni telefon in dostopali do njegove vsebine zahvaljujoč povezljivosti s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto™.