Special series

Fiat 600 La Prima

Pravi koncept sladkega življenja Dolcevita

Uživajte v ležernem italijanskem slogu. V novem 600 La Prima boste začutili pristni občutek sladkega življenja Dolcevita. Novi Fiat 600 je opremljen s 100 ekskluzivnimi funkcijami brez primere. Različica "vse v enem" združuje najboljše s področja udobja, tehnologije in sloga.

600 La Prima

• 18-palčna lita platišča​
• Eko usnje v slonokoščeni barvi
​• Električno nastavljiv voznikov sedež s funkcijo masaže
​• Armaturna plošča v mat slonokoščeni barvi​
• Električno prostoročno odpiranje prtljažnih vrat​
• Brezžično polnjenje pametnega telefona​
• Barva terapija​
• Pametna osrednja konzola

Sproščena vožnja

Vaše dobro počutje je na prvem mestu: za lahkotno in sproščeno vožnjo bo poskrbela masažna funkcija na voznikovem sedežu. Praktično je tudi prostoročno električno odpiranje prtljažnih vrat, ki se s pomočjo senzorjev odprejo s preprostim zamahom noge.  

Barvna terapija

Izboljšajte svoje razpoloženje z barvno terapijo, ki jo ponuja novi 600! Na voljo imate 64 možnih kombinacij, kar pomeni 64-krat več razlogov, da bo prav vsak vaš dan čudovit! 

+100 eleganten

Novi 600 La Prima je privlačen in osupljiv. S svojim očarljivim videzom bo pritegnil veliko pogledov. 

18-palčna lahka platišča Style​

Izstopajoč slog novega 600 La Prima dopolnjujejo 18-palčna lita platišča. 

Zunanjost

Novi 600 je barvito vozilo, tako znotraj kot zunaj: poleg kromoterapije v notranjosti lahko izbirate med 4 barvami karoserije, ki jih je navdihnila narava. 

Notranjost

Odkrijte pristni občutek sladkega življenja Dolcevita: notranjost v slonokoščeni barvi z elegantnim izvezenim monogramom Fiat in detalji v turkizni barvi.

Tehnologija

Varnost na prvem mestu! Novi 600 La Prima je opremljen z najsodobnejšimi varnostnimi sistemi in s tehnološkimi funkcijami: 2. stopnja avtonomne vožnje pomeni večjo stopnjo varnosti med potovanjem.

Informacijsko-razvedrilni sistem

8 razpoložljivih barv ambientalne osvetlitve in 8 barv osvetlitve radijskega zalona vam omogoča kar 64 kombinacij prilagoditve notranjosti. Poleg tega lahko poslušate najljubšo glasbo na 10-palčnem radiu Uconnect™ DAB NAV s 6 zvočniki in možnostjo brezžičnega polnjenja pametnega telefona.