FIAT MANIJA

FIAT MANIJA

PRIHAJA FIAT MANIJA!

Od 22. oktobra bo Slovenijo zajela Fiat Manija. Gre za posebno akcijo, v katero so vključeni modeli  Fiat 500, Fiat 500X, Fiat 500L, Fiat Panda in Fiat Tipo. Vse do 10. novembra bo na voljo omejena količina vozil iz zaloge, prihranki segajo do 6.000 evrov, vsa vozila pa imajo, poleg druge bogate opreme, tudi 5 let jamstva Fiat 5 Plus.

Vsa vozila 500X Safe, ki so vključena v ponudbo Fiat Manija, so opremljena s paketom City (tipala za parkiranje zadaj, kamero za vzvratno vožnjo ParkView®, električno nastavljivi in preklopni zunanji vzvratni ogledali), paketom Mirroring (zrcaljenje zaslona pametnega telefona – Mirorring (Apple CarPlayTM in Android AutoTM), kompas) ter nadomestnim kolesom manjših dimenzij. Kupci lahko prihranijo 5.500 evrov pri bencinskem motorju, ter 6.000 evrov pri nakupu dizelske različice.

Vozila Fiat 500 z robotiziranim menjalnikom imajo enako ceno kot različice z ročnim menjalnikom, kar za kupca pomeni še dodatni prihranek v višini 1.090 evrov, skupaj to pomeni več kot 2.000 evrov prihranka.  Fiat 500 Mania je, med drugim, opremljen s samodejno klimatsko napravo in paketom City (tipala za parkiranje zadaj, tipalo za dež in mrak), paketom Comfort (deljiva zadnja klop (50/50) z vzglavniki nastavljivimi po višini, voznikov sedež nastavljiv po višini, žep na hrbtni strani sovoznikovega sedeža, tepihi), z električno nastavljivimi in ogrevanimi zunanji vzvratni ogledali v barvi karoserije, meglenkami, kromiranimi vstavki na prednji maski in sistemom Uconnect™ Live.

500L Mania ima na seznamu opreme tudi vgrajene dnevne LED luči, električno pomični in ogrevani zunanji vzvratni ogledali, usnjen volanski obroč, tempomat Cruise Control in klimatsko napravo.

Vozila Fiat Panda, ki so vključena v akcijo Fiat Manija, so na voljo že za 7.990 evrov, na seznamu opreme pa so tudi električno nastavljivi in ogrevani zunanji vzvratni ogledali, električni pomik prednjih stekel, vzdolžna strešna nosilca, Hill Holder za pomoč pri speljevanju navkreber ter avtoradio s predvajalnikom CD/MP3.

Pri modelu Tipo Mania pa lahko kupci prihranijo 5.000 evrov. Vsi modeli imajo samodejno klimatsko napravo, ogrevana prednja sedeža, Paket Safety (omejevalnik hitrosti + sistem zaviranja v sili (AEB), Paket Easy Tech (Uconnect® avtoradio s 7-palčnim zaslonom na dotik z USB in AUX vhodom, zrcaljenje zaslona pametnega telefona – Mirroring (Apple CarPlayTM in Android AutoTM), naslon za roko spredaj, armaturna plošča Lounge), tempomat Cruise Control, tipala za parkiranje zadaj, kolutne zavore zadaj in meglenki.

Akcija velja za vozila iz zaloge. Podrobnejše informacije so na voljo pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.