Fiat glavni pokrovitelj mednarodnega filmskega festivala v Torinu

Fiat glavni pokrovitelj mednarodnega filmskega festivala v Torinu

  • Že tretje leto zapored je Fiat pokrovitelj velikega filmskega festivala v Torinu.

Fiat nastopa na enem najpomembnejših mednarodnih filmskih festivalov, ki bo potekal od 24. novembra do 2. decembra v kinodvoranah v Torinu. Festival, letos že 35. po vrsti, bo vključeval umetniške filme, retrospektivo slavnega režiserja Briana De Palme, tematske bloke in eksperimentalna dela. Sposobnost uspešnega združevanja tradicije in inovativnosti ter sproščenost v različnih temah in jezikih sta ključni značilnosti, ki sta skupni festivalu TFF in znamki Fiat. Tradicija znamke Fiat sega več kot stoletje v preteklost, vendar se še vedno razvija ter hkrati ohranja svojo dostopnost in sposobnost navduševanja prefinjenega in zahtevnega občinstva.

Za igralce, režiserje in goste festivala bo Fiat zagotovil vozni park vozil, ki ga sestavljata model 500X – križanec, ki predstavlja najboljši primer italijanskega oblikovanja in izdelave ter se prodaja v več kot 100 državah – in model 500L – enkratna kombinacija prostornosti in značaja, ki že od predstavitve dosega vodilni položaj na trgu v Italiji in Evropi.

Ponudba modelov Fiat 500X vključuje dve izrazito drugačni različici Urban in Cross – ena je primernejša za mestno, druga pa za terensko vožnjo –, ki sta bili nedavno posodobljeni z vrsto oblikovalskih in tehničnih inovacij, da bi ostali v vrhu svojih razredov.

V ponudbi novega Fiata 500L sta različici 500 L in Cross. Cross potrjuje videz križanca s pravo terensko zmogljivostjo, ki jo zagotavljata 25 milimetrov večja oddaljenost od tal in nov gumb za izbiro načina vožnje (Mode Selector). Mestna plat avtomobila pride v ospredje pri različici 500L, ki izpolnjuje sanje prebivalcev mest.