Fiat na mednarodnem avtomobilskem salonu Ženeva 2018

Fiat na mednarodnem avtomobilskem salonu Ženeva 2018

Znamka Fiat na mednarodnem avtomobilskem salonu Ženeva 2018 svojo paleto vozil predstavlja z najbolj zapolnjenim in dovršenim predstavnim prostorom kot kdaj koli prej. Na njem se predstavljata tudi družini S-Design in Mirror, ki ponujata rešitve za najzahtevnejše zahteve na področju sloga, osebnega pečata in povezljivosti.

Na ženevskem avtomobilskem salonu se bo poleg 5-vratnega modela Tipo in modela 500X S-Design predstavil model 124 Spider S-Design; vsa tri vozila se zelo razlikujejo po lastnostih in so namenjena posameznikom, ki značaj izražajo tudi z izbiro avtomobila z značilno identiteto.

S paketom opreme S-Design znamka Fiat odgovarja tistim, ki iščejo slog in vsebino s sodobnim, dinamičnim in značilnim značajem. Vozilo s tem paketom opreme združuje športnost, slog in zapeljivost ter je voznike avtomobilov sposobno prepričati že na prvi pogled. Ima nepogrešljiv značaj, ki se ujema z značajem mladega, dinamičnega potrošnika. Prvič doslej je posebna serija na voljo za celotno paleto modelov znamke Fiat in je kot ustvarjena za oba svetova, ki ju pooseblja znamka – uporabno in temperamentno plat znamke Fiat.

Toda v Ženevi se pri znamki Fiat ne vrti vse samo okoli paketa S-Design. Del razstavnega prostora je namenjen družini Mirror, prvi posebni seriji, ki obsega celotno družino modela 500. Posebne serije so že od nekdaj posebnost znamke Fiat in eden ključnih dejavnikov uspešnosti številnih modelov v paleti vozil znamke Fiat, zlasti pa legendarnega modela Fiat 500, ki je na voljo v širokem naboru različic in ki se je pogumno podal v najbolj raznolike vode, kar mu še naprej zagotavlja edinstveno, večno mladost. Med nepozabne različice v dolgi zgodovini modela sodijo različice 500C by Gucci, 500 by Diesel, 500 Riva ter nedavni različici 500-60th in Anniversario, ki sta posvečeni 60. obletnici ikone avtomobilske hiše Fiat.

Model Fiat 500 od predstavitve naprej krši prav vsako pravilo tradicionalnega trga ter kaže, da lahko tudi majhno vozilo tvori družino cenovno dostopnih in privlačnih modelov, ki prinašajo kar največ osebnega pečata in uporabnosti, za nameček pa piše mednarodno zgodbo o uspehu. 80 odstotkov vseh izdelanih vozil Fiat 500 je prodanih zunaj Italije in leta 2017 je bila ikona znamke Fiat vodilni avtomobil v osmih državah sveta ter na lestvici vodilnih v nadaljnjih sedmih državah.

Model Fiat 500 se z različicama 500L in 500X odmika od tradicionalnega uvrščanja v segment in z združevanjem lastnosti iz različnih kategorij poživlja vozili, ki postavljata merila v svojih segmentih. Družina vozil modela 500 tako ponuja tri zelo različna vozila glede na namembnost in značaj, ki izpolnjujejo zahteve vseh strank in odgovarjajo na čedalje večje povpraševanje po novih izkušnjah, pri tem pa jih odlikuje tisti izvorni in tipično vznemirljivi slog ikone znamke Fiat.