Fiat Panda in Fiat Punto. Nič več kompromisov, sedaj imate lahko vse.

Fiat Panda in Fiat Punto. Nič več kompromisov, sedaj imate lahko vse.

Uporabnost in slog. Prostornost in kompaktnost. Dolg seznam opreme in izjemna cena. 5 vrat in Fiat 5 Plus za 5 brezskrbnih let. Vse to ponujata Panda in Punto.
Dinamično oblikovan in prostoren Punto 1.4 8v Easy s petimi vrati ima resnično bogat seznam opreme; med drugim klimatsko napravo, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, volanski obroč in prestavno ročica v usnju, električno nastavljivi zunanji vzvratni ogledali, električni servoojačevalnik volana Dualdrive™ in še bi lahko naštevali. Za pomoč pri speljevanju navkreber ponuja sistem Hill Holder, lastnika pa bo razveseljeval tudi z nizkimi stroški vzdrževanja in izjemno ceno 8.990 EUR.
Edinstvena Panda s svojim nezamenljivim slogom izkazuje, da je uporabno, kompaktno in svobodomiselno zasnovano vozilo, pri katerem vsebina narekuje oblikovanje. Prav zaradi tega jo obožujemo že več kot trideset let. Visok položaj za volanom prinaša še boljšo preglednost ter lažje vstopanje in izstopanje iz vozila. Panda 1.2 8v Easy je, med drugim, opremljena s klimatsko napravo, 4 varnostnimi blazinami, centralnim zaklepanjem z daljinskim upravljanjem, električnim pomikom prednjih stekel, električnim servoojačevalnikom volana Dualdrive™ in tudi s sistemom Hill Holder za pomočjo pri speljevanju navkreber. Vse to ponuja za izjemno ceno 7.990 EUR.
Kot pri vseh Fiatovih osebnih vozilih, tudi ob nakupu Pande in Punta prejmete brezplačno storitev Fiat 5 Plus s številnimi prednostmi, ki zagotavljajo brezskrbno uporabo vozila vse do 5. leta starosti oz. 120.000 prevoženih kilometrov.
Podrobnejše informacije o modelih in storitvi Fiat 5 Plus najdete na www.fiat.si, v salonih pooblaščenih prodajalcev, pa lahko Punta in Pando tudi zapeljete. Na poskusno vožnjo se lahko prijavite že tukaj.