Nova Fiatova oglaševalska kampanja z grammyjevima nagrajencema Stingom in Shaggyjem

Nova Fiatova oglaševalska kampanja z grammyjevima nagrajencema Stingom in Shaggyjem

Novi Fiatov video slavi dobitnika nagrade Grammy 2019 za najboljši reggae album, Stinga in Shaggyja, za izdajo njunega albuma 44/876 (v koprodukciji Cherrytree/A&M/Interscope Records), ki zaseda vrhove lestvic, in ponuja bežen pogled na prihajajočo oglaševalsko kampanjo, ki bo vključevala oba slavna izvajalca ter njun prihajajoči singel “Just One Lifetime”.

 

Olivier Francois, vodja blagovne znamke Fiat in direktor trženja pri FCA Global, je izjavil: “Navdušen sem nad novico o tej zelo zasluženi nagradi in naša blagovna znamka je počaščena, da združuje moči s tema uglednima umetnikoma.”

 

Komunikacijska kampanja, ki jo je posnel sloviti režiser Joseph Kahn, med drugim je sodeloval z Jennifer Lopez, U2, Lady Gaga in Taylor Swift, vključuje video (https://youtu.be/lE-azsyDVhI) z izbranimi prizori iz nove Fiatove oglaševalske kampanje, s Stingom in Shaggyjem v glavnih vlogah, ki napoveduje lansiranje nove posebne serije v počastitev 120. obletnice blagovne znamke. Kahn je režiral tudi glasbeni videospot za novi singel Stinga in Shaggyja, “Just One Lifetime”, katerega medijski pokrovitelj je Fiat. Kampanja se bo začela v začetku meseca marca 2019.

 

Leta 2018 sta Sting in Shaggy izdala skupni album s prizvokom karibskih ritmov, ki nosi naslov 44/876 in črpa navdih iz številnih presenetljivih povezav njune glasbe. Naslov albuma, ki se nanaša na mednarodni klicni številki njunih držav, 44 in 876, se v prvi vrsti poklanja globoki naklonjenosti, ki jo gojita do Jamajke: Shaggyjeva domovina in kraj, kjer je Sting napisal legendarne skladbe, kot je “Every Breath You Take” zasedbe The Police. Izdaja debitantskega albuma je zasedla vrh lestvice v Nemčiji in se uvrstila med deset najboljših v Veliki Britaniji. V ZDA se je album več kot 20 tednov obdržal na Billboardovi lestvici reggae albumov in dosegel zlato naklado na Poljskem in v Franciji.

 

Lansko poletje sta Sting in Shaggy združila moči in se podala na uspešno svetovno turnejo 44/876, kjer sta grammyjevca predstavila svoje največje uspešnice kot tudi pesmi z novega albuma, skupaj s člani njunih spremljevalnih skupin. Duet bo v okviru svetovne turneje pripotoval tudi v Veliko Britanijo, kjer bo od 19. do 25. maja izvedel vrsto ekskluzivnih koncertov s sporočilom “reggae rock plesna zabava, ki se nikoli ne konča”. Za dodatne informacije obiščite: www.sting.com.