Novi Fiat 500 in Fiat 500X na avtomobilskem salonu v Dubaju

Novi Fiat 500 in Fiat 500X na avtomobilskem salonu v Dubaju

Obiskovalcem letošnjega avtomobilskega salona v Dubaju sta se predstavila tudi novi Fiat 500 ter mestni križanec Fiat 500X.
Kultni Fiatov mestni avtomobil sedaj privablja kupce z rahlo osveženo zunanjo podobo, zato je Fiat 500 sedaj odlično pripravljen na prihodnost, čeprav ob tem ni zatajil svojih korenin. Ob nespremenjenih zunanjih karoserijskih merah ostaja še vedno izrazito prepoznaven in prikupen, čeprav uporabnikom ponuja še več sodobnih tehnologij, razširjeno motorno paleto ter še več možnosti na področju individualizacije, predvsem na račun razširjenega izbora dodatne opreme.
Posebno pozornost publike v Dubaju si je prislužil tudi Fiat 500X, vsestranski kompaktni oblikovni križanec, ki je v svet modelne družine 500 vnesel povsem novo dimenzijo, čeprav je ob tem obdržal značilen italijanski oblikovni stil v kombinaciji z udobjem ter zmogljivimi pogonskimi sklopi. Ta model, ki v Fiatove prodajne salone privablja čedalje več kupcev, je na voljo kupcem v več kot sto državah tega sveta.