Ne strinjam se z uporabo piškotkov

Strinjam se z uporabo piškotkov

eco-drive

POVEZLJIVOST

Z Apple CarPlay lahko na najbolj pameten in varen način uporabljate vaš iPhone med vožnjo. S pomočjo ključnih funkcij in aplikacij, ki so posebej prilagojene zaslonu vašega Fiata 500, lahko hitro dostopate do navigacije, opravljate klice, sprejemate in pošiljate sporočila ter poslušate glasbo, ne da bi bili zaradi tega manj osredotočeni na cesto.
Pri uporabi glavnih funkcij vašega pametnega telefona vam bo prek glasovnih ukazov pomagala kar Siri, do njih pa lahko dostopate tudi prek na dotik občutljivega zaslona ali ukaznih gumbov na volanu.


Naročite katalog

UDOBJE

Udobno se namestite in izkusite enkratno vožnjo: sedeži vašega Fiata 500 so udobni prav toliko kot domači naslonjač. Če pa bi želeli vašemu vozilu dodati še malo osebne note, lahko izberete paket Pack Lounge z naslednjimi stilskimi rešitvami: zadnje okno iz vinila in trendovski naslon za glavo, ki sopotnikovi strani daje povsem retro videz.

Cenik

INOVATIVNOST

Biti lep je enostavno, a kaj, če želiš biti tudi pameten? Pri Fiatu 500 je oblikovanje usmerjeno v tehnologijo. Zato novi elementi vključujejo tudi najsodobnejši radio Uconnect, povsem prenovljene ukazne gumbe na armaturni plošči in vhode USB/AUX-IN v osrednjem sistemu za predvajanje. Legendo, ki je obdržala svojo prepoznavno osebnost, lahko tako sedaj doživite v povsem novi preobleki.

Testna vožnja