Skip to content Skip to navigation

  ZA ZABAVNO VOŽNJO

  INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM

  Pri Fiatu Tipo izstopa tehnologija. Z radiom s 7-palčnim zaslonom lahko uživate v glasbi in ga povežete s svojimi 'napravami na hiter in enostaven način. Sistem UconnectTM 5 z 10-palčnim zaslonom je na voljo kot opcija.

  BREZŽIČNI APPLE CARPLAY

  Povežite svoj iPhone z Uconnect® DAB avtoradiom s 7 ali 10-palčnim zaslonom na dotik in USB vhodom in brezžično upravljajte Apple CarPlay z glasovnim upravljanjem Siri ali zaslonom na dotik. Brezžični Apple CarPlay je pametnejši in varnejši način uporabe iPhona v avtomobilu. Lahko dobite navodila za pot, kličete, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate Apple Music, zvočne knjige ali podcaste, pri tem pa ste še vedno osredotočeni na vožnjo.

  CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke družbe Apple inc.

  Kliknite tukaj za pregled združljivih naprav.

  BREZŽIČNI SISTEM ANDROID AUTO™

  Fiat Tipo je združljiv tudi s sistemom Android Auto™. Ko je vaš pametni telefon povezan z avtomobilom, uporabniku prijazen vmesnik prikaže vaše aplikacije na Uconnect® DAB avtoradiu s 7 ali 10-palčnim zaslonom na dotik in USB vhodom. Upravljate lahko glasbo in stike, zahvaljujoč Google Maps pa si lahko na zaslonu na dotik ogledate zemljevide in prometne razmere.

  Google, Google Play in Android Auto™ so blagovne znamke družbe Google LLC.

  Kliknite tukaj in si oglejte združljive naprave.