Tehnologija

Vmesnik, ki je korak pred drugimi

7-palčni zaslon na dotik s tipkami za upravljanje večpredstavnostnih naprav zagotavlja, da so vse funkcije, ki jih potrebujete, na dosegu roke. Digitalni radio DAB s sistemom Bose in 9 zvočniki. Povezava prek Wi-Fi in Bluetooth, dva vhoda USB in en vhod AUX.

Zvočni sistem Bose

Ekskluzivni zvočni sistem, ki vsakič zagotavlja zvok popolne kakovosti, tudi ko je streha spuščena. Sistem Bose ima 9 zvočnikov, od katerih so 4 vgrajeni v vzglavnike.

Brezstični zagon

Brezstično odklepanje, zaklepanje in zagon motorja. Fiat 124 Spider zelo dobro ve: tisti, ki želijo hitro na cesto, nimajo časa čakati.

Popolna porazdelitev mase

Zaradi vzdolžne mehanske postavitve motorja spredaj in pogona na zadnji kolesi ima model Fiat 124 Spider popolno porazdelitev mase, ki zagotavlja izjemno dinamično zmogljivost.

Vodljivost in nadzor

Sprednje vzmetenje z dvojno nihajno roko in zadnje vzmetenje z večtočkovnim vpetjem zagotavljata natančno odzivanje v ovinkih, popoln oprijem na cestišču in stabilnost brez primere.

Varnost

Zasnovan za vašo varnost

Šasija modela Fiat 124 Spider je posebej zasnovana za model Spider s pogonom na zadnji kolesi in motorjem spredaj. Uporaba visoko odpornih aluminija in jekla omogoča večjo varnost in togost karoserije, obenem pa zagotavlja majhno skupno maso.

Blaženje udarcev

Materiali, uporabljeni za karoserijo modela 124 Spider, zagotavljajo odlično blaženje udarcev. Ob čelnem trčenju struktura karoserije, ki omogoča porazdelitev obremenitve, zagotavlja, da se prenesena energija kar se da učinkovito absorbira in porazdeli.