500 Dolcevita sedaj tudi v hibridni različici.

Zdaj je pravi čas za nove odločitve, odgovornejše in okolju prijaznejše.

Predstavljamo vam hit sezone: Fiat 500 Dolcevita Hybrid.

Ekskluziven in eleganten, živahen in zabaven ter s povsem novim hibridnim motorjem, novi model 500 Dolcevita Hybrid zmanjšuje porabo goriva in izpustov CO2 do 20 % v primerjavi s trenutnimi motorji*.

Fiat 500 Dolcevita Hybrid je estetsko dovršen; s kombinacijo ikoničnega vzorca modro-bele platnene strehe, prefinjenIh sedežev z rdečimi obrobami in elegantne armaturne plošče z vstavki iz lesa.

Njegovo očarljivost poudarjajo 16-palčna bela lita platišča s kromiranimi dodatki. Odkrijte izjemno lepoto.

*Merjeno po standardu NEDC

500 DOLCEVITA SEDAJ TUDI V HIBRIDNI RAZLIČICI

Čas je, da preklopite na povsem nov slog: Fiat 500 Dolcevita Hybrid predstavlja popolno ujemanje sloga in uporabnosti. Pustite se očarati.

PUSTITE SLOGU PROSTO POT

Modro-bela platnena streha z vezenim rdečim logotipom 500 črpa navdih iz italijanske riviere. Dvojna rdeča črta kot edinstven slogovni podpis. Kromirane kljuke vrat in dodatkov poudarjajo sijajen videz vozila.

SPOŠTLJIVA LEPOTA

Zaradi hibridne tehnologije je model Fiat 500 Dolcevita trajnejše naravnan, saj zmanjšuje izpuste CO2 do 20 % v primerjavi s trenutnimi motorji*, je tudi bolj varčen, saj zmanjšuje porabo goriva. Manj onesnaževanja okolja in manj stroškov za vas: to je dober razlog, da še bolj uživate v vožnji.

*Merjeno po standardu NEDC