NOVI 500 HYBRID LAUNCH EDITION

Ikona mestnega avtomobila prehaja na hibridni pogon.


Fiat 500 Hybrid je lahko vaš za 11.490 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat 500 1.0 GSE Hybrid 51 kW (70 KM) Cult in že vsebuje redni popust v višini 1.000 EUR. Ob nakupu vozila preko Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno storitev Fiat 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

ENAKO VZDUŠJE, NOVA ENERGIJA.

500 prinaša hibridno mobilnost v svet sloga.

NOVI 500 HYBRID LAUNCH EDITION

Oglejte si video o delovanju hibridnega pogona.

URBANA MOBILNOST

Kot lastnik hibridnega vozila lahko brezplačno ali s posebnimi popusti vstopate v območja (v državah, kjer velja ta pogoj) omejenega prometa in zapeljete v mestna središča, kjer vam je na voljo tudi veliko parkirnih mest.

POPOLNA SVOBODA

Zaradi manjšega škodljivega vpliva hibridnih motorjev na okolje, nekatere države uvajajo ekonomske spodbude, zaradi katerih so ta vozila lahko celo cenovno dostopnejša od tistih s standardnimi motorji, na primer davčne olajšave pri nakupu hibridnih vozil.

ZAKAJ IZBRATI HIBRIDNO VOZILO?

Odkrijte hibridno vozilo znamke Fiat.

TAKO MALO JE V ZRAKU

Nov hibridni motor, vgrajen v 500 in 500C, prispeva k do 20 %* zmanjšanju emisij. Enostaven za uporabo, prinaša manjšo porabo goriva in večji užitek v vožnji. Na zaslonu spremljajte prednosti hibridne tehnologije Fiat in se pripravite na čistejši zrak. Zaslon omogoča tudi prikaz nivoja izpraznjenosti baterije.

*Merjeno po standardu NEDC.

MORJE NOVOSTI

Dizajnerski primerek visoke kakovosti, ki podpira trajnost. Sedeži novega 500 in 500C Hybrid Launch Edition so izdelani iz nagrajene tkanine SEAQUAL®: inovativnih recikliranih vlaken, ki so deloma narejena iz reciklirane plastike, zbrane iz ocenov in plaž.

NOV PAKET D-FENCE ZA ČISTO OZRAČJE V VAŠEM VOZILU

Paket opreme D-fence vključuje 3 izdelke, ki pripomorejo k boljšemu počutju v vašem avtomobilu: visoko zmogljiv filter zraka v 98 % prepreči vdor onesnaženega zraka od zunaj, čistilec zraka s HEPA filtrom pomaga očistiti zrak v notranjosti, medtem ko UV žarnica uniči do 99 % bakterij na notranjih površinah.