ZUNANJOST

Hibridna duša z edinstvenim slogom: prepoznavno obliko Fiata 500.

500 – ZELENA JE NOVA ČRNA

Odkrijte barvo zunanjosti zelena Dew, na voljo pri lansirni različici novega modela 500 in 500C Hybrid. Zelena Dew je posebna barva, ustvarjena, da poudari novo hibridno generacijo vozil Fiat.

PONOSEN, DA JE HIBRID

Model 500 je ponosen na svojo hibridno dušo, kar poudarja z ekskluzivno značko Hybrid Launch Edition na B stebričku; prepoznavnim znakom Fiatove zaveze k trajnostnemu razvoju.

BISTVO JE V SLOGU

Novima 500 in 500C Hybrid ne manjka sloga. Uživajte ob pogledu na elegantna lita platišča R16 v mat črni barvi, z belimi detajli na pokrovih koles.

NOV POGLED V SVET

Bolj je jasno nebo, lepši je razgled. In ni večjega užitka, kot je vožnja po svežem zraku z odprto streho elegantne različice 500C Hybrid.

NOTRANJOST

Pozor! Hud slog.

SAMO NAJBOLJŠE

Detajli iz satiniranega kroma na volanu in prestavni ročici so simbol prvovrstnosti in elegance. Privlačni na pogled in prijetni na dotik.

UDOBJE S PRIDIHOM MORJA

Sedeži v hibridnem modelu 500 so izdelani iz materiala Seaqual®; posebnih vlaken, narejenih iz reciklirane odpadne plastike iz morskih globin.

NOTRANJA LEPOTA

Ne le zunanjost, tudi notranjost hibridnih modelov 500 in 500C je impresivna. Vstavki v armaturni plošči v barvi karoserije poudarjajo dušo pravega hibrida.