ELEKTRIČNE FUNKCIJE

IZDELAN ZA MESTO

Doseg do 320 km* bo zadostoval za vašo vsakodnevno vožnjo po mestu: v službo, telovadnico in nazaj domov.

* Homologacija skladno z WLTP.

NAČIN SHERPA

Izbrali boste lahko način »Sherpa«: pametno nastavitev vožnje, ki ima nadzor nad vozilom in omogoča prihranek energije ter natančno izračuna pot do vašega cilja, hkrati pa optimizira parametre vozila: na primer polnilnik mobilnih telefonov, klimatsko napravo, omejitev hitrosti ali pospeševanje.

HITRO POLNJENJE

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« je mogoče polniti z visokimi 85 kW, kar v 5 minutah polnjenja omogoča celodnevno vožnjo (50 km), v 35 minutah pa se baterija napolni na 80 %. Ker je del serijske opreme, jo boste lahko napolnili na kateri koli javni hitri polnilni postaji, saj je priložen kabel Mode 3.

HITRO POLNJENJE S 85 KW

DOSEG 50 KM V 5 MINUTAH

80 % V 35 MINUTAH

VOŽNJA Z ENO STOPALKO

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo eden prvih avtomobilov, ki bo omogočal novo izkušnjo vožnje z eno stopalko za pospeševanje in upočasnjevanje. Ko voznik dvigne nogo s stopalke, bo vozilo upočasnilo, nato pa pretvorilo ter ponovno uporabilo kinetično energijo za ustvarjanje električne energije in polnjenje baterije.

Stopalka

CELOTEN NABOR REŠITEV POLNJENJA

ZA PREPROSTO POLNJENJE DOMA

Vozilu bo priložena ekskluzivna polnilnica 500 Wallbox s kablom Mode 3, da boste lahko doma ustvarili svojo polnilno postajo. Vse vključuje tehnologijo Plug & Play, ki ne zahteva nobene namestitve, in povezavo Bluetooth, da lahko preverite stanje baterije. Polnilnica 500 Wallbox ima stabiliziran sistem energije za preprečevanje izpadov električne energije v hiši, če pa jo nadgradite na 7 kW, se bo čas polnjenja prihajajočega novega modela 500 »la Prima« prepolovil.

 

ZA PREPROSTO POLNJENJE ZUNAJ DOMA

Ne skrbite, če niste doma: priloženi kabel Mode 3 boste lahko uporabljali za polnjenje novega prihajajočega modela 500 »la Prima« na javnih standardnih in hitrih polnilnih postajah in parkiriščih.