POVEZLJIVOST

Popolnoma novi informacijsko-razvedrilni sistem Cinerama pri prihajajočem novem modelu Fiat 500 »la Prima« vam bo s svetlim 10,25-palčnim zaslonom vedno zagotavljal širok in jasen pogled. Z izjemno hitrim seznanjanjem prek povezave Bluetooth boste lahko v manj kot 5 sekundah od odpiranja vrat povezali vse pametne telefone v vozilu. Poleg tega vmesnik, podoben pametnemu telefonu, s popolnoma prilagodljivo razporeditvijo na zaslonu poskrbi, da bo vaš informacijsko-razvedrilni sistem preprost za uporabo in vedno na voljo. Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo opremljen tudi z brezžičnim polnilnikom mobilnih telefonov, da boste lahko vedno ostali povezani.

BREZŽIČNI SISTEM APPLE CARPLAY

Povežite svoj iPhone s sistemom Uconnect™ z 10,25-palčnim zaslonom in govornim upravljanjem Siri ali na zaslonu na dotik upravljajte brezžični sistem Apple CarPlay. Apple CarPlay je najpametnejši in najvarnejši način uporabe telefona iPhone v vašem vozilu, ki vam omogoča, da pridobite navodila za pot, opravljate klice, pošiljate in prejemate sporočila ter hkrati poslušate aplikacijo Apple Music, zvočne knjige ali poddaje, ne da bi vam to odvrnilo pogled s ceste.

Za ogled združljivih naprav kliknite tukaj.

CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« je tudi združljiv z aplikacijo Android Auto™. Ko pametni telefon povežete z vozilom, bo uporabniku prijazen vmesnik na 10,25-palčnem zaslonu sistema Uconnect™ prikazal vaše aplikacije. Lahko upravljate glasbo in stike, z Google Zemljevidi pa lahko raziskujete zemljevide in sproti spremljate prometne razmere neposredno na zaslonu na dotik, ne da bi ogrožali svojo varnost.

Za ogled združljivih naprav kliknite tukaj.

VAŠ MODEL 500 V PAMETNEM TELEFONU

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo opremljen s popolnim in najsodobnejšim naborom vgrajenih in zunanjih funkcij povezljivosti, vključno s popolnoma novo mobilno aplikacijo.
Z aplikacijo »Fiat all-in« boste lahko kadar koli in kjer koli upravljali prihajajoči novi model 500 »la Prima«. Odkrijte vse funkcije.

MY REMOTE

»la Prima«. A to še ni vse. Z mobilno aplikacijo boste lahko zaklenili in odklenili vrata ter preverili raven napolnjenosti baterije.

MY NAVIGATION

Prihod na cilj še nikoli ni bil tako preprost. S sistemom My Navigation lahko z enim tapom cilj iz aplikacije »Fiat all-in« delite z vozilom. Zaslon informacijsko-razvedrilnega sistema prihajajočega novega modela 500 »la Prima« bo takoj prikazal vaš cilj ter prometne informacije v živo, najnovejše vremenske informacije, obvestila o prometnih kamerah in polnilne postaje. Vaši zemljevidi se bodo brezhibno in nemoteno brezžično posodabljali.

MY ASSISTANT

Sistem My Assistant bo skrbel za vašo varnost pri vsaki vožnji. Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo lahko prek stropne luči* vzpostavil klice v sili in vam bo omogočal, da na zaslonu vozila ali v aplikaciji Fiat all-in pokličete ustrezno pomoč ali zahtevate pomoč na cesti. 

* Klic v sili ni na voljo na zaslonu na dotik ali v aplikaciji Fiat all-in.

MY CAR

Se sprašujete, kaj se dogaja pod pokrovom motorja? Brez skrbi, sistem My Car vam bo zagotavljal sprotne informacije o stanju vozila. Tlak v pnevmatikah, števec prevoženih kilometrov, najnovejše informacije o vzdrževanju: odprite aplikacijo Fiat all-in ali preverite na vgrajenem zaslonu avtoradia. Prihajajoči novi model 500 »la Prima« ne bo ničesar skrival.

MY ALERT

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo vedno na preži. Če boste žal imeli težavo z vozilom, boste v aplikaciji Fiat all-in takoj prejeli potisna obvestila. Ob kraji vozila bo operater vzpostavil stik z vami, vašemu vozilu pa se bo sledilo, da ga bo policija lažje našla.

MY WI-FI

S sistemom My Wi-Fi se boste vedno počutili kot doma. S storitvijo My Wi-Fi bo prihajajoči novi model 500 »la Prima« postal dostopna točka Wi-Fi, ki bo omogočala povezavo do 8 naprav: vi in vaši potniki boste lahko izkoristili preizkusno obdobje za krmarjenje, pretakanje in delo v popolnem udobju ter uporabo sistema glasovnega pomočnika.