SPODBUJA SPREMEMBE OD LETA 1957

Prva generacija je ljudem prinesla mobilnost in svobodo. Druga generacija je mestne avtomobile spremenila v nekaj kulskega. Tretja generacija bo zavezana višjim ciljem.

NARAVNA BARVNA PALETA

Za volanom prihajajočega novega modela 500 »la Prima« se lepota združi z namenom. Trije novi odtenki so nastali po navdihu barv narave.

ZNAČILNA ZUNANJOST

Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo ostal zvest svojim koreninam: bistvene linije bodo ustvarjene nevpadljivo, nežno in čisto ter bodo ohranjale vse legendarne slogovne poteze.

ZAPUŠČINA LEGENDE

Občutek sladkega življenja med vožnjo pri odprti strehi s prvim 4-sedežnim električnim kabrioletom in popolnoma nov pokrov motorja z znakom Fiat v počastitev 120-letne zgodovine blagovne znamke.

BODITE PRVI

Prvih 500 primerkov prihajajočega novega modela 500 »la Prima« bo imelo posebni znak, ki bo prilagojen vaši državi, da se boste med odkrivanjem novega električnega avtomobila počutili doma. Vsi poznejši prihajajoči novi modeli 500 »la Prima« ne bodo imeli znaka »la Prima 500e – 1 of 500«.

LAŽJE ODPIRANJE VRAT OD PRVEGA DOTIKA

Odprite vrata vozila brez brskanja po žepih. Prenovljena električna kljuka vrat z e-ključavnico bo videti preprostejša in bo lažja za uporabo kot pri katerem koli modelu 500 doslej. Imejte ključ pri sebi in pritisnite gumb na notranji strani kljuke, da odklenete vrata in udobno vstopite v vozilo.

IZ PRETEKLOSTI V PRIHODNOST

Smerniki LED so bili ustvarjeni po navdihu osnovnega sloga modela Fiat 500 iz leta 1957. To je dediščina, ki se poklanja enakemu duhu, ki je navdahnil našo preteklost in nas bo vodil v prihodnost.

ZA SVETLEJŠO PRIHODNOST

Žarometi LED vam bodo zagotavljali jasnejši pogled na cesto s prenovljenim, a še vedno prepoznavnim videzom modela 500.

NAJPOMEMBNEJŠE ZNAČILNOSTI

UŽIVAJTE V NOVEM PROSTORU

Širši, daljši, udobnejši.
Vaši potniki bodo imeli toliko prostora kot še nikoli. Prihajajoči novi model 500 »la Prima« bo ponujal prenovljene odlagalne predale, vključno z nosilcem za pametni telefon in zložljivim držalom za pijačo, da boste imeli vse pri roki in uživali v brezskrbni vožnji.

TKANINA PRIHODNOSTI

Armaturna plošča brez usnja pomeni spremembo, kar zadeva obliko notranjosti vozila, v smeri bolj trajnostne prihodnosti.

LEGENDARNA ZNAČILNOST

Posebni logotip s klasičnim znakom 500 krasi čudovit volanski obroč, ki je preoblikovan tako, da spominja na osnovni slog dvokrakega volanskega obroča pri modelu Fiat 500 iz leta 1957.

UDOBNO NA POTI INOVATIVNOSTI

Tudi novi sedeži brez usnja v prihajajočem novem modelu 500 »la Prima« so popolnoma prenovljeni. Imajo vtisnjen znak Fiat in so zelo nastavljivi (s šestsmerno nastavitvijo), bolje zaobjamejo potnika in so tudi ogrevani.