INFORMACIJSKO-RAZVERDILNI SISTEM S SISTEMOM UCONNECT™

Več kot le sijoč. Bleščeč. Uconnect HD Live avtoradio s 7-palčnim zaslonom na dotik JE združljiv z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto.

TAKO IZVRSTNO – APPLE CARPLAY

V svojem novem modelu 500C odkrijte varnejši in pametnejši način uporabe vašega telefona iPhone med vožnjo. Zahvaljujoč aplikaciji Apple CarPlay lahko svoj iPhone preprosto povežete z 7-palčnim visoko ločljivim zaslonom na dotik Uconnect in tako dobite navodila za pot, opravite klice, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbo, zvočne knjige, … In med vsem tem enostavno ostanete osredotočeni na cesto. CarPlay lahko upravljate z glasovnim nadzorom Siri ali zaslonom na dotik.

Kliknite tu in odkrijte vse kompatibilne naprave.

Apple CarPlay, iPhone in Siri so regirstrirane znamke podjetja Apple Inc.

TAKO SVETLO – ANDROID AUTO™

Svoj telefon z lahkoto povežite z modelom 500C, zahvaljujoč integraciji 7-palčnega visoko ločljivega zaslona na dotik z aplikacijo Android Auto. Uporabniku prijazen vmesnik vam bo omogočil enostavno upravljanje zemljevidov, glasbe, stikov in še več, ne da bi pri tem ogrozili svojo ali tujo varnost.

Kliknite tu in odkrijte vse kompatibilne naprave.

Android, Android Auto, Google Play in ostale znamke so registrirane znamke podjetja Google Inc.

PRESEZITE SLOG, NE HITROSTI

Pri modelu 500C tehnologija vedno predstavlja tudi varnost. Nastavite maksimalno hitrost kar na volanskem obroču. Če jo boste prekoračili, vas bo na to opozoril omejevalnik hitrosti.