Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 13.390 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 13.390 €


JE DRUŽABEN. VENDAR NE SLEDI DRUGIM.

Za volanom novega 500 je pomemben le užitek v vožnji. Zato je opremljen z najbolj dovršenimi varnostnimi in informacijsko-razvedrilnimi sistemi – gumbi za upravljanje na volanskem obroču, funkcijo Bluetooth® za prostoročno telefoniranje in sistemom pretakanja zvoka prek tehnologije Bluetooth®, aplikacijo eco:Drive, funkcijami Blue&Me TomTom 2 LIVE in spletnim informacijskim sistemom Uconnect™.

01_navigatore

UCONNECT™

Uconnect™ je infotelematski sistem, ki omogoča, da na 5- ali 6,5-palčnem zaslonu na dotik upravljate vse večpredstavnostne naprave v vozilu:...

ODKRIJTE UCONNECT™

ZAŠČITNI ZNAČAJ

On your New 500, besides its new braking system (on the 1.2 engines), you can rely on all the best protection systems: 7 airbags, ABS + EBD so you will not lose control when stopping abruptly, ESC + Hill Holder to keep to your direction in an emergency and make hill starts that much easier, HBA to make sudden braking more effective and the Hazard Device that immediately turns on the emergency lights if you are forced to stop all of sudden. While the ellipsoidal headlights with DRL guarantee maximum visibility thanks to their LED technology. Pri novem 500 se lahko poleg novega zavornega sistema (pri 1,2-litrskih motorjih) zanesete tudi na najboljše sisteme za zaščito potnikov: sedem zračnih blazin, sistem ABS z elektronsko porazdelitvijo zavorne sile (EBD), ki preprečuje izgubo nadzora pri nenadnem zaviranju, elektronski nadzor stabilnosti (ESC) s sistemom pomoči pri speljevanju v klanec (Hill Holder), ki bo v sili ohranil smer vožnje in olajšal speljevanja na klancih, hidravlična pomoč pri zaviranju (HBA), ki zagotavlja učinkovitejše nenadno zaviranje, ter naprava za opozarjanje na nevarnost (Hazard Device), ki nemudoma vklopi varnostne utripalke, če morate nenadoma ustaviti vozilo. 
Elipsoidni žarometi z dnevnimi lučmi (DRL) zagotavljajo kar največjo vidljivost zaradi tehnologije svetilnih diod.