Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 12.990 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 12.990 €


ZASNOVAN ZA IZPOLNJEVANJE ŽELJ VSAKE DRUŽINE

Fiat 500L dodaja linije, ki pomagajo varovati tradicionalno obliko Fiata 500 in zagotavljajo dodatno udobje. Majhen nagib vetrobranskega stekla in dvodelni A-stebriček povečata prostor in vidljivost za potnike ter vozniku zagotavljata občutek varnosti. Veliko steklenih površin, ki obdajajo voznika, zmanjšuje mrtve kote in prinese veliko svetlobe v notranjost ter tako razkrije popoln slog Fiata 500.

01_cerchione

OSUPLJIV RAZGLED

Panoramska streha potnikom v 500L ponuja največji razgled na modro nebo v svoji kategoriji – kar 1,5 m2. Na voljo sta dve različici: fiksna streha in streha Skydome, ki se odpira z električnim upravljanjem.

MAJHEN, VENDAR VELIK

500L razširja koncept praktičnosti, saj s 4,15 metra dolžine, 1,78 metra širine in 1,66 metra višine združuje prostor in udobje v notranjosti enoprostorca s preprostostjo parkiranja mestnega

BARVA ALI DVA ODTENKA?

500L je resnično edinstven. Izbirate lahko med desetimi barvami karoserije, dvema dodatnima barvama strehe in tremi barvami platišč, kar pomeni, da 500L ponuja več rešitev za prilagoditev kot kateri koli avtomobil v tej kategoriji. 
Ne bodite presenečeni, saj je to vendarle Fiat 500.

VESELJE SE ŠIRI V DRUŽINI

To je bistvo Fiata 500L: vedno pozitiven, nasmejan in pripravljen, da udobno sprejme potnike. 
S 3,17 m3 prostora za potnike, v katerem lahko uživate v popolni svobodi.

01_space

1500 KONFIGURACIJ NOTRANJOSTI

Vsak sedež v Fiatu 500L lahko nastavite na osem različnih načinov, kar pomeni več kot 1500 mogočih kombinacij.
Sovoznikov sedež in naslonjalo lahko zložite v mizo, deljive zadnje sedeže pa lahko nastavite po dolžini ali pa jih s preprostim gibom zložite na sedalo in prekucnete (funkcija »fold & tumble«). Tako lahko dobite ravno nakladalno dno, ki izkorišča celotno dolžino avtomobila.
Prtljažni prostor s prostornino 455 litrov se lahko poveča na 1480 litrov, če so zadnji sedeži zloženi.

VSE NA SVOJEM MESTU

V Fiatu 500L lahko imate vse, kar potrebujete, na dosegu roke, saj ima kar 22 odlagalnih predalov. Ne glede na to, ali gre za prenosni računalnik ali telefon, steklenico vode ali dežnik, v Fiatu 500L je prostora za vse in vsakogar.