Novi 500L Cross: onkraj povprečnosti

Delite svoje najbolj nepozabne izkušnje z ljudmi, ki so vam najbolj pri srcu. Novi Fiat 500L Cross: kjer se civilizacija konča, se začne pustolovščina.

Zunanjost

Sprednja zaščita podvozja, mreža hladilnika in poseben nov odbijač s povečanim vstopnim kotom jasno kažejo, da avtomobil hrepeni po dogodivščini.

ODKRIJTE VEČ

Notranjost

Novi 500L Cross je avtomobil, s katerim greste lahko kamor koli kadar koli, in je zasnovan za ljudi, ki vsak košček prostega časa spremenijo v raziskovalno pustolovščino. S prilagodljivimi sedeži, radijskim sprejemnikom Uconnect™ HD LIVE s 7-palčnim zaslonom na dotik in vhodom USB ter gumbom za izbiro načina vožnje (Mode Selector) bo vsak izlet nepozaben, bodisi v mestu ali zunaj njega. Napolnite se z izkušnjami, prostora imate dovolj.

ODKRIJTE VEČ

Tehnologija

Kdo pravi, da križanec pomeni nizko tehnologijo? Novi 500L Cross kar prekipeva od vrhunske tehnologije – kot sta gumb za izbiro načina vožnje s tremi načini ter radijski sprejemnik UCONNECT™ HD LIVE s 7-palčnim zaslonom na dotik in vhodom USB. Da nariše nasmeh na vaš obraz, ko ste na cesti. Raziščite svet in delite svoje izkušnje.

ODKRIJTE VEČ

Zmogljivost in varnost

Vrhunska pasivna varnost. Nihče ne poskrbi za vašo družino tako kot družina 500L. Zato smo v 500L Cross vgradili do 7 varnostnih blazin.

ODKRIJTE VEČ