Strinjam se z uporabo piškotkov
 FCA Importers – Fiat
OBLIKA

500L Living je s svojo okretnostjo in odlično vodljivostjo tudi v prometu popoln primer, kako lahko legendarna oblika in učinkovita uporaba prostora soobstajata: značilni elementi družinskega avtomobila, povezani z novo obliko zadnjega dela, kar ustvarja nov slog in avtomobil prilagodi vlogi večnamenskega vozila. Majhen nagib vetrobranskega stekla in dvodelni A-stebriček povečata prostor in vidljivost za potnike ter vozniku zagotavljata občutek varnosti. Veliko steklenih površin, ki obdajajo voznika, zmanjšuje mrtve kote in prinese veliko svetlobe v notranjost ter tako razkrije popoln slog Fiata 500.

01_cerchione_940X585

OSVOJITEV PROSTORA

500L Living vam ponuja večjo notranjost z majhnimi zunanjimi merami. Zaradi 20 cm daljše dolžine ima dva dodatna potniška sedeža in največji prtljažnik v svoji kategoriji.

OSUPLJIV RAZGLED

Panoramska streha Skydome z električnim upravljanjem potnikom v 500L ponuja največji razgled na modro nebo v tej kategoriji – kar 1,5 m2.

NARAVNE BARVE

Osem barv karoserije, štiri pastelne in pet kovinskih, se popolno povezuje s črno ali belo streho. Izbirate lahko med številnimi kombinacijami oblike karoserije.

IZJEMNA NOTRANJOST

Velik in praktičen potniški prostor je med najlepšimi v kategoriji, saj ponuja ogromno vsebine in raznolikosti, da boste lahko sedem dni v tednu uživali v velikih doživetjih. Brez omejitev.

01_plancia

NAJVEČJE UDOBJE, 
NAJMANJŠE MERE

Z dolžino le 435 cm vam 500L Living ponuja tri vrste in sedem sedežev, od katerih sta dva zasnovana za povprečno visoke ljudi, ter uporabni prostor v prtljažnem prostoru. Vse to v avtomobilu, ki je 20 cm krajši od povprečnega karavana.

MAGIČNO VEČNAMENSKO VOZILO

Sedem udobnih sedežev? Ali pet potnikov in sedem kovčkov na kolesih? Notranjost Fiata 500L Living si lahko razlagate po lastnih željah. Pri konfiguraciji s petimi sedeži vozilo ponuja največji prtljažnik v svoji kategoriji: s prostornino 638 litrov in prtljažno polico, ki jo lahko zaradi sistema »Cargo Magic Space« namestite na tri različne višine. Zaradi modularne razporeditve sedežev lahko vanj naložite kar 1704 litre prtljage do dolžine 2,6 metra, če zložite sovoznikov sedež.

1500 KONFIGURACIJ
 SEDEŽEV

Do tretje vrste sedežev boste lažje dostopali zaradi sedežev Fold&Tumble, ki se zložijo na sedalo. Ta funkcija in več možnosti prilagoditve sedežev vam omogočata kar 1500 različnih kombinacij: potniški prostor lahko z nekaj preprostimi premiki spremenite v sproščujočo dnevno sobo.

VSE NA SVOJEM MESTU

V notranjosti Fiata 500L Living je kar 22 priročnih odlagalnih predalov različnih oblik in velikosti, s katerimi boste imeli vse na dosegu roke, ne da bi ogrozili varnost med vožnjo.