Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 13.490 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 13.490 €


VIDEZ KRIŽANCA

500L Trekking preoblikuje tradicionalne linije 500 in dodaja videz križanca: z visoko oddaljenostjo od tal, posebnimi odbijači z varovalnim ščitom, ki so del serijske opreme, in številnimi drugimi podrobnostmi, ki poudarjajo njegov slog. Kot denimo satinirane podrobnosti, stranske zaščitne letve, vstavki iz brušenega jekla, pragi ter posebni odbijači in blatniki. Poleg tega so v serijski opremi na voljo tudi 17-palčna lita platišča z diamantnim leskom.

01_cerchione

OSUPLJIV RAZGLED

Panoramska streha z električnim upravljanjem potnikom v 500L ponuja največji razgled na modro nebo v svoji kategoriji – kar 1,5 m2. Na voljo sta dve različici: fiksna streha in streha Skydome, ki se odpira z električnim upravljanjem.

MAJHEN, VENDAR VELIK

500L Trekking razširja koncept praktičnosti, saj s 4,15 metra dolžine, 1,78 metra širine in 1,66 metra višine združuje prostor in udobje v notranjosti enoprostorca s preprostostjo parkiranja mestnega avtomobila.

BARVE ENERGIJE

500L Trekking je močan, dinamičen in energičen. Zato je njegova najljubša barva rumena. Vendar se pustite presenetiti tudi drugim devetim barvam in številnim kombinacijam.

01_interno-nero-marrone

UDOBJE IN PROSTOR

Nagibni ali zložljivi sedeži vam omogočajo prevoz predmetov dolžine do 2,4 metra, velikost 455-litrskega prtljažnika pa vas bo presenetila: ob zloženih zadnjih sedežih doseže prostornino 1480 litrov.
Tako lahko s sabo vzamete vse, kar potrebujete za odlično potovanje s Fiatom 500L Trekking.

CESTA ČAKA, DA JO Z...

Udobje in varnost gresta z roko v roki s standardnimi zimskimi pnevmatikami z oznako M+S (za blato in sneg). Tako boste z lahkoto osvojili tudi najtežje ceste.

ŠPORTNI VIDEZ ALI MESTNA ELEGANCA?

500L Trekking je točno tak, kot želite. Občutite športno vzdušje z notranjostjo iz tkanine v magnesio sivi barvi in vstavki iz rjavega eko usnja ali občutite očarljivost mestne elegance s črno tkanino in belimi vstavki iz eko usnja.