Fiat 500L je lahko vaš za 17.041 EUR*

‘*Maloprodajna cena velja za model Fiat 500L 1.4 16v 70 kW (95 KM) Cult in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno storitev Fiat 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

500L: ONKRAJ POVPREČNOSTI

Delite svoje najbolj nepozabne izkušnje z ljudmi, ki so vam najbolj pri srcu. Fiat 500L: kjer se civilizacija konča, se začne pustolovščina.

PREPOZNAVNA ZUNANJOST

Sprednja zaščita podvozja, mreža hladilnika in poseben odbijač s povečanim vstopnim kotom jasno kažejo, da avtomobil hrepeni po dogodivščini.

ODKRIJTE VEČ

PROSTORNA NOTRANJOST

500L Cross je avtomobil, s katerim greste lahko kamor koli kadar koli, in je zasnovan za ljudi, ki vsak košček prostega časa spremenijo v raziskovalno pustolovščino. S prilagodljivimi sedeži, sistemom Uconnect™ HD Live s 7-palčnim zaslonom na dotik in gumbom za izbiro načina vožnje bo vsak izlet nepozaben, bodisi v mestu ali zunaj njega. Napolnite se z izkušnjami, prostora imate dovolj.

ODKRIJTE VEČ

SODOBNA TEHNOLOGIJA

Sistem Uconnect™ HD Live s 7-palčnim zaslonom na dotik vam omogoča, da z dotikom izbirate med svojimi seznami predvajanja in priljubljenimi radijskimi postajami ter dostopate do vseh drugih funkcij vgrajenega sistema. Del njega je tudi vhod USB, da lahko povežete združljivo zunanjo napravo za predvajanje skladb in uporabljate aplikacije v napravi.

ODKRIJTE VEČ

IZJEMNA ZMOGLJIVOST IN NEPOGREŠLJIVA VARNOST

Vrhunska pasivna varnost. Nihče ne poskrbi za vašo družino tako kot družina 500L. Zato smo v 500L Cross vgradili do 7 varnostnih blazin.

ODKRIJTE VEČ