Družinske lastnosti so v novem 500L še bolj opazne. Preoblikovana zunanjost z neprekosljivimi novimi podrobnostmi.

Brčice, mreža hladilnika in dnevne luči LED narišejo enak prepoznaven nasmeh kot pri modelu 500.

Po stranskih letvah, kromiranih kljukah in podrobnostih lahko podobnost v družini vidite tudi iz profila.

Kromirani detajli se ujemajo z obliko družine 500. Odbijači v barvi karoserije poudarjajo eleganco avtomobila.

Notranjost in prostor

Dovolj prostora za eleganco.

Prostoren, udoben in eleganten enoprostorec ponuja 3,17 kubičnega metra prostora za potnike, ki dodatno izboljšujejo izpopolnjene podrobnosti v notranjosti. 500L: udobno se namestite in se podajte na pot.

Vsebina s slogom

Ste že kdaj videli bolj temeljito zasnovano nadzorovanje hitrosti? Preoblikovano instrumentno ploščo z barvnim zaslonom TFT obdajajo merilniki s številkami in dvignjeni utori na podstavku.

Maestro, glasba!

Klasična glasba, pop, malo heavy metala? Ali morda zvočna knjiga? Ne glede na vaš okus vas bo sistem Uconnect™ HD LIVE s 7-palčnim zaslonom na dotik zelo razveselil. Za uporabnike z najbolj prefinjenim okusom pa je na voljo sistem Beats. Toda to predstavlja težavo. Kako se bodo vsi strinjali, kaj predvajati?

Prijatelji in družina

Že res, da je družina na prvem mestu, a ko greste s prijatelji ven, jih počastite z eleganco 500L. Armaturna plošča ima prevleko, ki zdaj vključuje kromiran logotip 500.

Spremenite slog

500L vas bo navdušil s prostorom in vsestranskostjo, a podrobnosti so tiste, s katerimi pokaže največ. Oblika volanskega obroča predstavlja postavitev tipk za upravljanje. Dvignjena prestavna ročica izboljšuje ergonomičnost, njeno obliko pa zdaj poudarja logotip 500.

Kabina

Udobno se namestite, speljali bomo!

Notranjost modela 500L je zmes oblike z uporabnostjo in udobja z eleganco. Vzdušje v vozilu je imenitno, naj bo to zaradi prevlek na sedežih in armaturni plošči ali zaradi ambientalne osvetlitve.

Ustvarjanje razpoloženja še nikoli ni bilo tako preprosto

Notranjost 500L je zasnovana tako, da vam in potnikom zagotavlja udobno vožnjo. Z ambientalno osvetlitvijo kabine boste brez težav ustvarili pravo razpoloženje.

Počutite se kot doma

Najboljši preizkus udobja je dolga vožnja. 500L Popstar je opremljen s sedeži iz tkanine, ki zagotavljajo največje udobje in hkrati ohranjajo lep videz. Če to ni dovolj, lahko pri različicah Lounge izbirate med tkanino, eko usnjem oziroma mehkim sivim ali črnim usnjem.

Oblika na dosegu roke

Prostornost, udobje in eleganca. Res je, da nikoli ne boste želeli izstopiti iz novega 500L, vendar ko pride čas za parkiranje, uporabite novo, bolj ergonomsko ročno zavoro, da bo vozilo varno.

Najbolj zaželeni prostor v vozilu

Je naslon namenjen za voznikov ali potnikov komolec? To ni več vprašanje. Nov naslon za roke zagotavlja dovolj prostora za oba in še več. Robčki, denarnice, ključi, sončna očala – s sabo lahko vzamete vse, saj bo dovolj prostora za odlaganje.

Panoramska streha

Nebo nad vami!

Potnikom privoščite nov pogled na svet. Poleg tega, da zmanjšuje mrtve kote za voznika, panoramska streha s površino 1,5 kvadratnega metra potnikom tudi omogoča, da uživajo v neskončnem razgledu na sonce in modro nebo podnevi ter luno in zvezde ponoči.

Prtljažnik

Imate dovolj prtljage, da ga napolnite?

Prtljažnik modela 500L ne pristaja na kompromise: s 455 litri prtljažnega prostora vam ponuja dovolj prostora, da lahko vi in vaša družina s sabo vzamete vse, kar potrebujete. Poleg tega lahko z odstranljivim dnom prtljažnika razdelite prostor po svojih željah. Če zadnji sedež zložite, dobite 1.480 litrov prtljažnega prostora.