NAJBOLJ PUSTOLOVSKI ČLAN DRUŽINE S PRIVLAČNO ROBATOSTJO KRIŽANCA.

Prepoznavna zunanjost

DOGODIVŠČINE ČAKAJO

Sprednja zaščita podvozja, mreža hladilnika in poseben odbijač s povečanim vstopnim kotom jasno kažejo, da avtomobil hrepeni po dogodivščini.

OSUPLJIV SLOG

500L Cross ima slog križanca, odlikujejo pa ga ultra svetleče podrobnosti, kot so stranske letve, kljuke na vratih ter vstavki na prednjem in zadnjem odbijaču.

NEPREMAGLJIVI IZZIVI

Slabe razmere? To ni več izgovor. 500L Cross ima nameščene pnevmatikame 205/55 in lita platišča R16, ki skupaj z gumbom za izbiro načina vožnje premaga vsak izziv.

Prostorna notranjost

Odpravite se ven

500L Cross je avtomobil, s katerim greste lahko kamor koli kadar koli, in je zasnovan za ljudi, ki vsak košček prostega časa spremenijo v raziskovalno pustolovščino. S prilagodljivimi sedeži, sistemom Uconnect™ HD Live s 7-palčnim zaslonom na dotik in gumbom za izbiro načina vožnje bo vsak izlet nepozaben, bodisi v mestu ali zunaj njega. Napolnite se z izkušnjami, prostora imate dovolj.

Drugačna cesta, drugačen pristop

500L Cross je opremljen z gumbom za izbiro načina vožnje (Mode Selector), ki omogoča izbiranje med tremi načini, in sicer: »Normal« za varno in udobno vožnjo v normalnih pogojih, »Traction+« za površine, kot sta blato in sneg, ter »Gravity Control« za ohranjanje stalne hitrosti na vzpenjajočih in spuščajočih se strminah.

Vsak izlet ima svojo glasbeno podlago

Vsi povezujemo skladbe s čustvi in ritme z dogodivščinami. Sistem Uconnect™ HD Live s 7-palčnim zaslonom na dotik, digitalnim radijskim sprejemnikom DAB in vhodom USB vam bo hitro pokazal, katero glasbeno podlago bo imela vaša naslednja dogodivščina.

Udobje zunaj vašega območja udobja

500L Cross je avtomobil za uživanje življenja, kolikor se le da. Armaturna plošča in oblazinjenje sedežev zaznamujeta notranjost, po višini nastavljivi nagibni sedeži pa poudarjajo njeno vsestranskost. Položaj sedenja si lahko torej popolnoma prilagodite ter se med eno in drugo destinacijo udobno odpočijete.

S SEBOJ VZEMITE KOLIKOR ŽELITE

Kakšna so potovanja? Na pot se odpravite s kovčki, ki pokajo po šivih, vrnete pa se brez spominkov, ker niste imeli dovolj prostora. 500L Cross vam omogoča 455 litrov prostora v prtljažniku. Kot da to še ni dovolj, bodo sistem Cargo Magic Space in zložljivi zadnji sedeži ustvarili še več prostora.