Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 15.990 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 15.990 €


IZRAZEN

500X izraža vrednote, zaradi katerih je model 500 postal ikona, ki je priznana po vsem svetu. Lastnosti, ki jih je podedoval od zgodovinskega modela, so vidne že na prvi pogled: zaobljeni dvojni žarometi, izbočen pokrov motorja trapezaste oblike, kromana »krilca« na obeh straneh logotipa FIAT in odprtine za dovod zraka, zaradi katerih sprednji del spominja na nasmejan obraz. Na zadnji strani so ločene luči, obkrožene s svetlečo obrobo, zaobljeno zadnje okno ter logotip FIAT in kromana kljuka.

Danes je 500X na voljo v različici City Look, ki ima bolj mestno in elegantno preobleko ter kromane podrobnosti, ki poudarjajo njeno vrednost.

01_frontale

360-STOPINJSKI POGLED ZUNANJOSTI

LEGENDAREN IN ZABAVEN KOT VSAK MODEL 500, VENDAR IZSTOPA ZARADI ELEGANTNIH SLOGOVNIH PODROBNOSTI. OBČUDUJTE GA IZ VSEH KOTOV.
RAZIŠČITE GA V 360-STOPINJSKEM POGLEDU.

ODKRIJTE JIH V 360° arrow

SPREDNJE LUČI

Sprednji dvojni žarometi z dnevnimi lučmi (DRL) in meglenkami s funkcijo osvetlitve cestišča v smeri vožnje so ponavljajoči se slogovni element družine 500, ki poskrbi za takojšnjo prepoznavnost.

KOLESA

500X City Look ponuja širok nabor litih platišč. Od 16-palčnih litih platišč z diamantnim leskom in 16-palčnimi okrasnimi pokrovi v svetleče sivi barvi do 17-palčnih litih platišč v satenasto sivi barvi, 17-palčnih litih platišč v mat črni barvi z diamantnim leskom in 18-palčnih litih platišč v svetleče sivi barvi. Najelegantnejša in najdragocenejša so vsekakor 18-palčna platišča v svetleče sivi barvi ali z neprosojnim diamantnim leskom.

ZATEMNJENA ZADNJA STEKLA

Zagotovite zasebnost potnikov in naredite svojega Fiata 500X še bolj slogovno ekskluzivnega.

POSEBNO UDOBJE

Kakovost v notranjosti Fiata 500X je vidna že na prvi pogled. Zelo prefinjeni materiali, mehki na dotik, objemajoča tridimenzionalna armaturna plošča, vstavki v sredinski konzoli s prestavno ročico in obloge vrat z videzom ogljikovih vlaken ali brušenega aluminija. Prostorni sedeži obdajo telo in zagotavljajo popolno udobje. Prevlečeni so s tehnično tkanino v črno-sivo ali črno-rdečih odtenkih. Na straneh sedežev so podrobnosti, izdelane iz zelo posebnih materialov, sredinski del pa je izdelan iz tkanine iz električno varjene žice s »prêt-à-porter« videzom in vstavki iz eko usnja. Ekskluzivna okrasna osvetlitev ustvarja edinstveno ozračje, ki naredi izkušnjo za volanom še prijetnejšo.

02_interno-laterale

360-STOPINJSKI POGLED NOTRANJOSTI

500X POSKRBI ZA POTNIKE ZA
VOLANOM Z EDINSTVENIMI
PODROBNOSTMI.
RAZIŠČITE GA V 360-STOPINJSKEM POGLEDU.

ODKRIJTE JO V 360° arrow

VOLANSKI OBROČ IN ARMATURNA PLOŠČA

Oblikovan športni volanski obroč zagotavlja popoln oprijem in odličen položaj rok. Vgrajeni instrumenti s tremi krožnimi elementi spominjajo na zgodovinski model 500. Najbolj izstopa 3,5-palčni zaslon TFT, ki vozniku preprosto in v trenutku prikazuje vse potrebne informacije ter ponuja veliko priložnosti za prilagoditev.

SREDINSKA KONZOLA S PRESTAVNO ROČICO

Na konzoli s prefinjenim videzom ogljikovih vlaken in brušenega aluminija so gumb za izbiro načina vožnje MoodSelector™ in gumbi za upravljanje električne parkirne zavore, ki nadomešča tradicionalno »ročno zavoro« – je preprosta za upravljanje in poveča prostor med sedežema.

ODLAGALNI PREDALI

Fiat 500X zagotavlja tudi optimalno uporabnost zaradi različnih odlagalnih predalov v potniškem prostoru:

štirih prostornih predalov v vratih, velikega predala s pokrovom na spodnjem delu armaturne plošče in predala, zasnovanega iz barvne letve pred sovoznikovim sedežem, ter dveh držal za pijačo na sredinski konzoli s prestavno ročico.

ELEKTRIČNO NASTAVLJIVA SPREDNJA SEDEŽA

Na voznikovem sedežu lahko nastavite višino, vzdolžni položaj in nagib hrbtnega naslona, da boste potovali v popolnem udobju.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Prostoren in vsestranski – vanj lahko zložite od 350 do 1000 litrov prtljage, če do konca zložite zadnje sedeže –, lahko ga opremite z odstranljivim tovornim dnom, ki ga lahko obrnete in nastavite po višini.

Vlečna zmogljivost

Največja vlečna obremenitev (prikolice z zavoro) do 1200 kg