Med jutranjo prometno konico ali sobotno večerno vožnjo. V centru ali v predmestju. Vedno vas bo navdušila najnoveša tehnologija novega 500X.

Prepoznavanje prometnih znakov

S kamero, ki je nameščena na vetrobranskem steklu, sistem prepozna glavne prometne znake in omejitve hitrosti, s čimer se na instrumentni plošči prikažejo ustrezne ikone, in vas opozori ob prehitri vožnji.

Sistem za nadzor hitrosti

S sistemom za prepoznavanje prometnih znakov in nadzorom hitrosti ohranite svojo trenutno hitrost. Z enim samim pritiskom na tipko lahko omejitev hitrosti prilagodite na hitrost, ki jo zazna sistem za prepoznavanje prometnih znakov.

Sistem za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu

Če se avto premakne iz voznega pasu, ne da bi pri tem aktivirali smerokaz, bodo opozorila utripala in predvajala zvok, kar vas bo opozorilo, da boste avto preusmerili nazaj na vozni pas.

6 varnostnih blazin

Najboljša varnost, tudi v smislu pasivne varnosti, s šestimi varnostnimi blazinami – prednjimi, stranskimi in okenskimi.

Tipala za parkiranje

S svojimi sprednjimi in zadnjimi tipali za parkiranje vam 500X pomaga pri najtežjih manevrih in vas opozarja z zvoki, če ste preblizu drugim vozilom ali oviram.

Motorji

Skladni z emisijskimi standardi Euro 6D in opremljeni s filtrom delcev za bencinske motorje (GPF), novi turbo motorji zagotavljajo hitro pospeševanje in so tudi veliko tišji.

Sistem Uconnect™ s 7-palčnim zaslonom na dotik HD LIVE

Izkusite 7-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti naslednje generacije.

Bluetooth prostoročno telefoniranje, pretočni prenos zvoka, bralnik besedila in funkcija prepoznavanja glasu, USB vhod in ukazne tipke za upravljanje na volanu.