Strinjam se z uporabo piškotkov


Osnovna cena: 15.190 €
Popust: 2.500 €
Že za 12.690 €


 FCA Importers – Fiat


Osnovna cena: 15.190 €
Popust: 2.500 €
Že za 12.690 €


NAJBOLJ TEHNOLOŠKO NAPREDEN IN VAREN...

Doblò je vedno pripravljen, da sprejme in zaščiti vašo družino, ne glede na to, kam se odpravljate. S tehnologijo bo naredil življenje udobno in zabavno na dolgih potovanjih in vsakodnevnih vožnjah.

DOVRŠEN INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM

Avtoradio s tehnologijo Bluetooth in sistemom Uconnect z zaslonom na dotik. Poslušajte, govorite, pošiljajte sporočila in brskajte po spletu: vse je preprosto, hitro in intuitivno.

940x380_Fiat_Nuovo-Doblo

ZAŠČITA OD GLAVE DO PET

Stranski zračni blazini v modelu Doblò sta zasnovani za zaščito glave, prsnega koša in medenice voznika in sovoznika ob bočnem trčenju. Potniški prostor je zaščiten z nadzorovanimi zmečkljivimi conami, ki absorbirajo energijo trka, vrata pa so zasnovana tako, da se pri trčenju nenamerno ne odprejo. Doblò vključuje tudi elektronski program stabilnosti (ESP) za ohranitev stabilnosti vozila in vzmetenje BI-LINK, ki je del serijske opreme pri vseh različicah, kar zmanjšuje in blaži tresljaje na neravnih cestiščih ter zagotavlja oprijem vseh štirih koles na cestišču.

NAPRAVA ZA PREPREČEVANJE VLOMA

Za popolno zaščito lahko model Doblò opremite s sistemom za preprečevanje vloma DeadLock, ki zaklene vsa vrata in rezervoar za gorivo, tako da jih ni mogoče odpreti niti z notranje strani.