IZDELAN ZA MESTO

Električni Fiat 500 3+1 ima doseg do 320 km*, kar zadostuje za vsakodnevno vožnjo po mestu: v službo, telovadnico in nazaj domov. Če vozilo uporabljate samo za mestno vožnjo, se doseg z izjemnim mestnim ciklom poveča na 458 km.

 

* Doseg do 320 km je mogoč z baterijo s kapaciteto 42 kWh pri kombinirani vožnji po ciklu WLTP.

NAČIN SHERPA

Način »Sherpa« je pametna nastavitev vožnje, ki omogoča prihranek energije in vam pomaga, da prispete do cilja, hkrati pa optimizira parametre vozila, na primer polnilnik mobilnih telefonov, klimatsko napravo, omejitev hitrosti ali pospeševanje.

HITRO POLNJENJE

Električni Fiat 500 3+1 lahko med odmorom za kavo hitro napolnite z močjo 85 kW za ves dan vožnje: s 5-minutnim polnjenjem do 50 km vožnje. 80-odstotna napolnjenost baterije je dosežena v 35 minutah. Kabel Mode 3, ki je na voljo za doplačilo, vam omogoča polnjenje na kateri koli javni hitri polnilni postaji.

VOŽNJA Z ENO STOPALKO

Fiat 500e 3+1 je eden prvih električnih avtomobilov, ki omogoča novo izkušnjo vožnje z desno stopalko za pospeševanje in upočasnjevanje. Ko voznik dvigne desno nogo s stopalke, vozilo upočasni, nato pa pretvori ter ponovno uporabi kinetično energijo za ustvarjanje električne energije in polnjenje baterije.

ZA PREPROSTO POLNJENJE DOMA

Polnjenje doma še nikoli ni bilo lažje. Standardni kabel svojega električnega vozila Fiat 500 3+1 lahko vključite v katero koli domačo vtičnico, kar pomeni, da lahko avtomobil polnite z močjo do 3 kW kjerkoli, na svojem cilju.

EKSKLUZIVNA POLNILNA POSTAJA WALLBOX

Polnilna postaja easyWallbox, ki je na voljo kot dodatna oprema, je bila zasnovana ekskluzivno za družbo FCA iz skupine Stellantis, z njo pa si lahko ustvarite domače polnilno mesto. Vse vključuje tehnologijo »Plug & Play«, ki ne zahteva nobene strokovne namestitve, ter povezavo Bluetooth za nastavitve in preverjanje parametrov delovanja. Domača polnilna postaja easyWallbox ima senzor za dinamično upravljanje moči (Dynamic Power Management – DPM), ki preprečuje izpade električne energije v hiši, če pa jo nadgradite na 7,4 kW moči (s strokovno namestitvijo), se bo električni Fiat 500 3+1 napolnil v manj kot 4 urah*.

POVEŽITE IN NAPOLNITE

Napredna polnilna postaja Connected Wallbox (EVBox Elvi) je napredna rešitev za polnjenje doma, ki prinaša povezljivost na daljavo, deluje pa lahko tudi pri trifaznem toku s polnjenjem do 11 kW. Napredna polnilna postaja Connected Wallbox (EVBox Elvi) vam omogoča, da polnjenje zaženete in nadzorujete prek Bluetootha, Wi-Fi-ja in omrežja 4G/3G, da veste, kdo uporablja polnilno postajo, ter določite urnik polnjenja, da optimizirate stroške, in številne druge rešitve. Družba FCA storitve namestitve zagotavlja prek izbranega partnerja.