IZSTOPAJOČA KAROSERIJA

Legendarni slog in inovacija, ki ustvarja udobje: Fiat 500 3+1 vas pričakuje z novimi dodatnimi zadnjimi vrati, ki se odpirajo nazaj. Ta edinstvena značilnost prinaša lažji dostop do zadnjih sedežev in se poklanja legendarnemu Fiatu 500 iz leta 1957.

ZA SVETLEJŠO PRIHODNOST

Žarometi LED »Infinity« vam bodo jasnejši pogled na cesto zagotavljali s prenovljenim, a še vedno prepoznavnim videzom modela 500.

IZ PRETEKLOSTI V PRIHODNOST

Smerniki LED so bili ustvarjeni po navdihu osnovnega sloga modela Fiat 500 iz leta 1957. To je dediščina, ki se poklanja enakemu duhu, ki je navdahnil našo preteklost in nas bo vodil v prihodnost.

LAŽJE ODPIRANJE VRAT OD PRVEGA DOTIKA

Prenovljena električna kljuka vrat z e-ključavnico bo videti preprostejša in bo lažja za uporabo kot pri katerem koli modelu 500 doslej. Preprosto pritisnite gumb na notranji strani kljuke, da odklenete vrata in udobno vstopite v vozilo.

LITA PLATIŠČA R17

Legendaren od vrha do tal z dvobarvnimi litimi platišči R17 z diamantnim leskom.

POSEBEN ZNAK

Ker si prvi električni avtomobil znamke Fiat zagotovo velja zapomniti.

OVIT V LEPOTO

Posebna rožnato zlata barva karoserije in posebni detajli poudarjajo edinstven videz avtomobila.

KROMIRANE SVETLEČE OBROBE OKEN IN STRANSKE LETVE

Pridih elegance okoli ogledal in na bočnih straneh Fiata 500e 3+1 z elegantnimi kromiranimi detajli.

KLJUČ V OBLIKI PRODNEGA KAMNA

Eleganten ključ z elektronskim jedrom v ohišju oblike prodnega kamna, izdelan iz materiala na biološki osnovi z imenom Durabio.

ARMATURNA PLOŠČA

Armaturna plošča v okolju prijaznem usnju prinaša, kar zadeva obliko, spremembo v smeri bolj trajnostne prihodnosti.

UŽIVAJTE V PROSTORU

Revolucija na področju notranjega prostora se začne z odsotnostjo sredinske konzole, kar prinaša več prostora in udobja.

SEDEŽI V OKOLJU PRIJAZNEM USNJU Z MONOGRAMOM

Brez usnja, z vtisnjenim znakom Fiat, zelo prilagodljivi s šestsmerno nastavitvijo in bolje zaobjamejo potnika. Edinstven slog sedežev gre s trajnejšo inovacijo z roko v roki z eleganco in udobjem.

INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM Z NAVIGACIJO IN 10,25-PALČNIM ZASLONOM

Poslušajte glasbo, uporabljajte navigacijo in povežite svoje naprave. Vmesnik v slogu pametnega telefona na 10,25-palčnem zaslonu na dotik, hitra povezava Bluetooth, združljivost z brezžičnimi sistemi zrcaljenja zaslona pametnega telefona – neprekosljivo informacijsko-razvedrilno doživetje.

LEGENDARNA ZNAČILNOST

Poseben logotip s klasičnim znakom 500 poudarja volanski obroč, ki je preoblikovan tako, da spominja na osnovni slog dvokrakega volanskega obroča pri modelu Fiat 500 iz leta 1957.