Električni Fiat 500C je lahko vaš od 36.417 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Električni Fiat 500C Icon s kapaciteto baterije 42 kWh in že vsebuje priporočeni maloprodajni popust v višini 3 %. Ob nakupu vozila s FIAT Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.500 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Preverite finančno subvencijo za fizične stranke s strani države na spletni strani Eko sklada. Za visokonapetostno litij-ionsko baterijo s kapaciteto 23,7 kWh velja garancija za obdobje 5 let ali 100.000 kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej), za visokonapetostno litij-ionsko baterijo z s kapaciteto 42 kWh pa velja garancija za obdobje 8 let ali 160.000 kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Cena je informativne narave. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Dobrodošli v električnem Fiatu 500C in v mobilnosti, ki je tehnološko naprednejša, trajnostna in uporabniku prijetnejša, povsem v slogu Fiata. Električni Fiat 500C ohranja vse svoje legendarne lastnosti, le da je sedaj tišji in okolju prijaznejši.

Odkrijte več

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Ohranjanje planeta in vnašanje lahkotnosti v vsakodnevno vožnjo je del našega poslanstva. Zato je električni Fiat 500C izdelan na popolnoma novi 100-odstotni električni osnovi, zasnovani za naslednje desetletje. Električni Fiat 500C ponuja tri načine vožnje: Normal, Range in Sherpa, ki omogočajo preklapljanje glede na slog vožnje.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Električni Fiat 500C je opremljen z najnaprednejšimi sistemi ADAS za avtonomno vožnjo 2. stopnje: samodejno pospešuje, vzdržuje varnostno razdaljo, vas ohranja na pravi poti, bere prometne znake ter vas kot popolnoma avtonomen avtomobil opozarja na omejitve hitrosti – kot pravi sovoznik.

Odkrijte več

POVEZLJIVOST

Informacijsko-razvedrilni sistem Cinerama vas popelje v prihodnost. S hitrim, intuitivnim 7- ali 10,25-palčnim zaslonom na dotik, ki je preprost za uporabo, lahko dostopate do različnih vsebin in naprednih funkcij. Ker je združljiv z sistemoma Apple CarPlay™ in Android Auto™, lahko svoj pametni telefon brezžično povežete in na velikem zaslonu prikažete svoje priljubljene aplikacije.

Odkrijte več

DODATKI

Opremite svojega električnega Fiata 500C z dodatno opremo, ki je razširitev različnih nivojev opreme. Dodatki so oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo s kreativno zasnovo modela in uporabniku poenostavijo uporabo električnega vozila.

Odkrijte več