ZLOŽLJIVA PLATNENA STREHA V TREH RAZLIČNIH SLOGIH ZA LEGENDO

Uživajte v občutku sladkega življenja med vožnjo pri odprti strehi v prvem 4-sedežnem električnem kabrioletu in izbirajte med 3 različnimi barvami zložljive platnene strehe: črno, sivo ali modro.

IZ PRETEKLOSTI V PRIHODNOST

Želeli smo ustvariti dediščino, ki se poklanja osnovnemu slogu modela Fiat 500 iz leta 1957. Smerniki LED oznanjajo enakega duha, ki je bil na čelu naše preteklosti in bo usmerjal našo prihodnost.

LITA PLATIŠČA

Brezkompromisna eleganca, ki jo prinašajo lita platišča R16.

LAŽJE ODPIRANJE VRAT OD PRVEGA DOTIKA

Prenovljena električna kljuka vrat z e-ključavnico bo videti preprostejša in bo lažja za uporabo kot pri katerem koli modelu 500 doslej. Preprosto pritisnite gumb na notranji strani kljuke, da odklenete vrata in udobno vstopite v vozilo.

KLJUČ V OBLIKI PRODNEGA KAMNA

Eleganten ključ z elektronskim jedrom v ohišju oblike prodnega kamna, izdelan iz materiala na biološki osnovi z imenom Durabio.

ARMATURNA PLOŠČA V BARVI KAROSERIJE

Na ravni opreme vstavek na legendarni armaturni plošči prinaša slogovno usklajenost z barvo karoserije in v notranjost vnaša pridih edinstvene barvne palete električnega Fiata 500 Cabrio.

UŽIVAJTE V PROSTORU

Revolucija na področju notranjega prostora se začne z odsotnostjo sredinske konzole, kar prinaša več prostora in udobja.

INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM Z NAVIGACIJO IN 10,25-PALČNIM ZASLONOM

Poslušajte glasbo, uporabljajte navigacijo in povežite svoje naprave. Vmesnik v slogu pametnega telefona na 10,25-palčnem zaslonu na dotik, hitra povezava Bluetooth, združljivost z brezžičnimi sistemi zrcaljena zaslona pametnega telefona – neprekosljivo informacijsko-razvedrilno doživetje.

SEDEŽI IZ BLAGA V SIVI IN ČRNI BARVI S POTISKOM ČRT

Na voljo imate dve barvni različici, v katerih lahko uživate v udobnih sedežih električnega Fiata 500C z edinstvenim slogom, ki ga je navdihnil italijanski »Gessato«. Odkrijte, kako se slog ujema s trajnostjo, z visokokakovostno tkanino Seaqual Yarn, ki vsebuje reciklirano plastiko iz morja.