INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM CINERAMA

Informacijsko-razvedrilni sistem Cinerama pri električnem Fiatu 500 vam s svetlim 10,25-palčnim zaslonom vedno zagotavlja širok in jasen pogled. Z izjemno hitrim seznanjanjem prek povezave Bluetooth lahko v manj kot 5 sekundah od odpiranja vrat povežete vse pametne telefone v vozilu.

Sistem prinaša intuitiven, preprost in prilagodljiv vmesnik, ki voznikom omogoča, da razporeditev na zaslonu določijo v skladu z individualnimi željami.

Informacijsko-razvedrilni sistem Cinerama je opremljen s popolnoma vgrajeno navigacijsko platformo, ki bo vaš sovoznik ne glede na to, kam potujete. Sistem voznikom kaže najnovejše prometne informacije, ki se osvežijo vsakih 30 sekund ter vključujejo informacije o gostoti prometa, prometnih kamerah, možnostih parkiranja, polnilnih postajah in vremenskih razmerah na cilju. Navigacijski sistem s tridimenzionalnimi zemljevidi se lahko prikaže tudi na digitalni instrumentni plošči s 7-palčnim zaslonom.

Za najpreprostejšo interakcijo je na voljo sistem za prepoznavanje govora, ki omogoča komunikacijo z avtomobilom s preprostim »Hey Fiat«.

Pametni telefon lahko brezžično povežete in na velikem zaslonu prikažete svoje priljubljene aplikacije. Električni 500 je opremljen tudi z brezžičnim polnilnikom mobilnih telefonov, ki vam omogoča, da ste vedno povezani in da je telefon vedno napolnjen.

BREZŽIČNI SISTEM APPLE CARPLAY™

Povežite telefon iPhone s sistemom Uconnect™ z 10,25-palčnim zaslonom in z govornim upravljanjem funkcije Siri ali na zaslonu na dotik brezžično upravljajte sistem Apple CarPlay™. Brezžični sistem Apple CarPlay™ je pametnejši in varnejši način uporabe telefona iPhone v vozilu. Omogoča vam, da poiščete in prikažete navodila za pot, opravljate klice, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbeno storitev Apple Music, zvočne knjige ali podkaste, ne da bi odvrnili pozornost s ceste.​

Za ogled združljivih naprav kliknite tukaj .

CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.

BREZŽIČNI SISTEM ANDROID AUTO™

Električni 500 je združljiv tudi z aplikacijo Android Auto™, poleg tega pa omogoča brezžično povezavo (z združljivimi telefoni). Ko pametni telefon povežete z vozilom, bo uporabniku prijazen vmesnik na 10,25-palčnem zaslonu sistema Uconnect™ prikazal vaše aplikacije. Upravljate lahko glasbo in stike ter z Google Zemljevidi raziskujete zemljevide in sproti spremljate prometne razmere neposredno na zaslonu na dotik, ne da bi ogrožali svojo varnost.​

Električni Fiat 500 je opremljen z najsodobnejšim naborom funkcij povezljivosti, vključno z aplikacijo FIAT s katero lahko kadar koli in kjer koli upravljate svoj električni 500. Odkrijte vse funkcije.

MY ECHARGE

S funkcijo My eCharge lahko uporabniki električnega 500 vstopijo v svet storitev upravljanja električnega polnjenja. Z aplikacijo FIAT zlahka najdete javne polnilne postaje v bližini ter dostopate do funkcij za polnjenje, plačevanje in spremljanje zgodovine polnjenja. Doma lahko hitro dostopate do svoje domače polnilne postaje Wallbox, z daljinskim upravljanjem pa lahko kar najbolje izkoristite napredno polnilno postajo Connected Wallbox.

MY ASSISTANT

S funkcijo My Assistant boste varnejši na vseh poteh. V električnem 500 lahko prek ukazne tipke SOS na stopu vozila* vzpostavite klic v sili. To vam omogoči, da na zaslonu vozila ali v aplikaciji FIAT pokličete ustrezno pomoč ali zahtevate pomoč na cesti.

 

*Klic v sili ni na voljo na zaslonu na dotik ali v aplikaciji FIAT.

MY REMOTE

S funkcijo My Remote lahko s svojim pametnim telefonom vedno poiščete kje se nahaja vaše vozilo. A to še ni vse. Z mobilno aplikacijo lahko zaklepate in odklepate vrata, preverite raven napolnjenosti baterije ter določite čas delovanja klimatske naprave in urnik polnjenja vozila.

Poleg tega lahko s storitvijo za govorno pomoč »At-Home Digital Assistant« daljinsko upravljate svoj električni Fiat 500.

MY CAR

Bodite obveščeni o svojem vozilu. Funkcija My Car vam bo zagotavljala sprotne informacije o stanju vozila. Tlak v pnevmatikah, števec prevoženih kilometrov, najnovejše informacije o vzdrževanju: odprite aplikacijo FIAT ali preverite na vgrajenem zaslonu avtoradia. Popolnoma novi električni Fiat 500 »la Prima« ničesar ne skriva.

MY NAVIGATION

Prihod na cilj še nikoli ni bil tako preprost. S pomočjo funkcije My Navigation lahko z dotikom zaslona cilj iz aplikacije FIAT delite z vozilom. Zaslon informacijsko-razvedrilnega sistema električnega Fiata 500 takoj prikaže vaš cilj, prometne informacije v živo, najnovejše vremenske informacije, obvestila o prometnih kamerah in polnilne postaje. Vaši zemljevidi se brezhibno in nemoteno brezžično posodabljajo.

MY WI-FI

S funkcijo My Wi-Fi vam bo udobno kot doma. Z njo bo namreč električni Fiat 500 postal dostopna točka Wi-Fi, ki omogoča povezovanje do 8 naprav. Brezplačno preizkusno obdobje vam omogoča, da skupaj s sopotniki brskate po spletu, poslušate in gledate vsebine, ki se pretakajo, udobno delate in uporabljate glasovno pomočnico Amazon Alexo*.

* My Wi-Fi je na voljo samo na določenih trgih in trenutno ni na voljo v Sloveniji.

MY ALERT

Električni Fiat 500 je vedno v pripravljenosti. Funkcija My Alert zazna morebitni poskus kraje in vas o tem takoj obvesti. Nato lahko pokličete klicni center in zaprosite za pomoč prek mobilne aplikacije FIAT. Po opravljenem policijskem zapisniku bodo aktivirane dodatne varnostne funkcije, vključno s sledenjem vozila.*

 

*My Alert je na voljo kot dodatna oprema.