P(RED)VIDEN ZA POZITIVNE SPREMEMBE

(RED) in FIAT: edinstveno partnerstvo, ki se z vsakim nakupom vozila iz družine (500)RED bori proti pandemiji in ustvarja najbolj etično in relevantno serijo. (RED) je organizacija, ki si prizadeva in deluje v boju proti izrednim globalnim zdravstvenim razmeram, kot sta AIDS in COVID; vsakič, ko kupite izdelek (RED), vaš nakup sproži donacijo Globalnemu skladu za podporo preventive, zdravljenja, svetovanja, testiranja, izobraževanja in storitev oskrbe za skupnosti, ki to najbolj potrebujejo. Zato smo se s ponosom pridružili tej izkušnji in ustvarili (500)RED: da vam omogočimo biti del tega.

P(RED)NOSTI ZA DOBRO POČUTJE

Električni (500)RED prinaša popolnoma nov komplet izdelkov (FIAT)RED: za zdravo vzdušje v potniški kabini.

ANTIALERGENSKI FILTER POTNIŠKE KABINE

Antialergenski filter klimatskega sistema v potniški kabini je bil obdelan z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave) proti bakterijam in virusom, kar preprečuje ponovno aerosolizacijo v kabini vozila. Na učinkovitost obdelave vplivajo pogoji uporabe vozila, v vsakem primeru pa je treba filter zamenjati, kot je navedeno v načrtu za vzdrževanje vozila.

SEDEŽI

Tkanina sedežev je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (do 95 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas**.

*Ti odstotki se nanašajo na osrednji del sedeža (sedišče in naslon). Nasloni za glavo so izključeni iz obdelave.
**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe sedeža, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 6.000 ciklih simulirane uporabe več kot 90 %.

VOLANSKI OBROČ

Oblazinjenje volanskega obroča je bilo obdelano z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,9 % v času obdelave) proti bakterijam in glivicam, s podaljšano zaščito skozi čas*.

** Sodeč po laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe volanskega obroča, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 3.000 ciklih simulirane uporabe več kot 99,9%.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Tkanina prtljažnika je obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas*.

**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe obdelanih delov, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 800 ciklih simulirane uporabe več kot 99,99 %.

ZASNOVAN ZA VAŠO VARNOST

Električni (500)RED je opremljen z novim predalom “”Sanitizing Glove Box””. Osebne predmete, ko so pametni telefon ali ključi, odložite v namenski predal, ga zaprite in pritisnite gumb na sredini konzole. Čistilni cikel bo trajal 3 minute: zunanji modri indikator in zvočni signal vas obvestita, ko je cikel zaključen*. “”Sanitizing Glove Box”” ni elektronski sistem za sterilizacijo, temveč orodje, ki pripomore k higieni vaših predmetov.

*Ko je predal odprt, UV-C žarnica morda ne bo aktivna. Za pravilno uporabo natančno upoštevajte vsa navodila v navodilih za uporabo in vzdrževanje vozila (LUM).

Slike so samo za ponazoritev in ne predstavljajo dejanskega delovanja sistema.

RDEČA, KI PRINAŠA SREČO IN VESELJE

Nova barva za pomoč ljudem na edinstvenem električnem Fiatu 500.

P(RED)STAVITE SVOJ SLOG

V najbolj etičnem in relevantnem modelu 500 doslej, vsaka podrobnost izkazuje vašo odločitev podpreti organizacijo (RED): oglejte si njegovo kromirano odprtino za dnevno svetlobo z novo sijajno črno ploščo in logotipom 500 (RED).

VAŠA PRAVA BARVA

Pokažite, kdo v resnici ste, in pustite, da vas občudujejo; izstopajte z rdečimi detajli: sprednjim logotipom in “brki”, pokrovi ogledal, zadnjim logotipom Fiat ter pokrovi koles.

ZANESLJIVOST IN SLOG

16-palčna lita platišča z rdečim logotipom na pokrovu koles so na voljo kot dodatna oprema.

SVOBODA IZBIRE

Dve razpoložlivi barvi sedežev: odkrijte nove črne ali rdeče* sedeže iz tkanine SEAQUAL® MARINE PLASTIC** z logotipom Fiat in črnimi oziroma rdečimi obrobami.

* Ni na voljo pri modelu RED by (RED).
** SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova trajnostna, popolnoma sledljiva surovina podjetja SEAQUAL INITIATIVE iz morskih odpadkov. Surovina SEAQUAL® MARINE PLASTIC je 100 % izdelana iz morske plastike. SEAQUAL® MARINE PLASTIC se uporablja v blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih naslonov. 23 % sedežne tkanine je narejeno iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC (uporabljena na blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih) in 77 iz % običajnega poliestra.

BODITE... P(RED)VSEM DRUGAČNI

Nekonvencionalna različica, drugačen način doživljanja sloga modela 500. Odkrijte inovativno mešanico odtenkov: voznikov sedež je rdeče barve, ostali pa črni. Sedeži so narejeni iz materiala SEAQUAL® MARINE PLASTIC*, okrašeni s Fiatovim logotipom ter črnimi in rdečimi obrobami, zato bodo vsa vaša potovanja udobna in edinstvena.

* SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova trajnostna, popolnoma sledljiva surovina podjetja SEAQUAL INITIATIVE iz morskih odpadkov. Surovina SEAQUAL® MARINE PLASTIC je 100 % izdelana iz morske plastike. SEAQUAL® MARINE PLASTIC se uporablja v blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih naslonov. 23 % sedežne tkanine je narejeno iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC (uporabljena na blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih) in 77 % iz običajnega poliestra.

LEPOTA JE P(RED)NOST

Lepota in užitek v vožnji s slogom: nova rdeča armaturna plošča.

POSEBNI TEPIHI

Eleganca preveva električni (500)RED: najdete jo povsod, tudi kjer najmanj pričakujete. Ne verjamete? Poglejte na tla in odkrijte sprednje in zadnje tepihe z rdečimi šivi.

PUSTITE ČUSTVOM PROSTO POT

Primite mehak volanski obroč z rdečim logotipom in začutite moč v svojih rokah.

SLOG SE ZAČNE PRI TLEH

Še ena kul in inovativna funkcija. Prvič smo dodali barvni pridih pospeševalniku: rdečo stopalko za plin*.

* Na voljo samo pri različici z rdečim voznikovim sedežem in ostalimi črnimi.

KLJUČ JE V DODATKIH

Majhna stvar, ki naredi veliko razliko: posebno ohišje ključa. Elegantna podrobnost, s katero boste izstopali.