Fiat 500 Hybrid je lahko vaš za 11.990 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat 500 1.0 GSE Hybrid 51 kW (70 KM) Cult in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jamstvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Prave legende se ne postarajo, ampak se spremenijo. Fiat 500 Hybrid ne potrebuje pompozne predstavitve. Legendarna ikona mestnih avtomobilov je pripravljena, da zapelje na ulice kot prava zvezda.

ODKRIJTE VEČ

MOTORJI

Fiat 500 Hybrid prihaja z jasnim ciljem: spremeniti tehnologijo tako, da ne bo škodljivih vplivov na okolje. Na voljo je bencinski motor s tehnologijo Micro Hybrid, ki zmanjšuje emisije in porabo goriva.

ODKRIJTE VEČ

PODROBNOSTI

Sezite po zvezdah v slogu, ki vam najbolj ustreza. V svojem Fiatu 500 Hybrid odkrijte varnejši in pametnejši način uporabe vašega telefona in ostanite osredotočeni na cesto.

ODKRIJTE VEČ

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Uživajte v vožnji. Vaš Fiat 500 Hybrid bo s pomočjo varnostnih sistemov za voznika poskrbel za vse ostalo.

ODKRIJTE VEČ