P(RED)VIDEN ZA POZITIVNE SPREMEMBE

(RED) in FIAT: edinstveno partnerstvo, ki se z vsakim nakupom vozila iz družine (500)RED bori proti pandemiji in ustvarja najbolj etično in relevantno serijo. (RED) je organizacija, ki si prizadeva in deluje v boju proti izrednim globalnim zdravstvenim razmeram, kot sta AIDS in COVID; vsakič, ko kupite izdelek (RED), vaš nakup sproži donacijo Globalnemu skladu za podporo preventive, zdravljenja, svetovanja, testiranja, izobraževanja in storitev oskrbe za skupnosti, ki to najbolj potrebujejo. Zato smo se s ponosom pridružili tej izkušnji in ustvarili (500)RED: da vam omogočimo biti del tega.

P(RED)NOSTI ZA DOBRO POČUTJE

(500)RED prinaša popolnoma nov komplet izdelkov (FIAT)RED: za zdravo vzdušje v potniški kabini.

ANTIALERGENSKI FILTER POTNIŠKE KABINE

Antialergenski filter klimatskega sistema v potniški kabini je bil obdelan z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave) proti bakterijam in virusom, kar preprečuje ponovno aerosolizacijo v kabini vozila. Na učinkovitost obdelave vplivajo pogoji uporabe vozila, v vsakem primeru pa je treba filter zamenjati, kot je navedeno v načrtu za vzdrževanje vozila.

SEDEŽI

Tkanina sedežev je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (do 95 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas**.

*Ti odstotki se nanašajo na osrednji del sedeža (sedišče in naslon). Nasloni za glavo so izključeni iz obdelave.
**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe sedeža, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 6.000 ciklih simulirane uporabe več kot 90 %.

VOLANSKI OBROČ

Oblazinjenje volanskega obroča je bilo obdelano z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,9 % v času obdelave) proti bakterijam in glivicam, s podaljšano zaščito skozi čas*.

** Sodeč po laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe volanskega obroča, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 3.000 ciklih simulirane uporabe več kot 99,9%.

PRTLJAŽNI PROSTOR

Tkanina prtljažnega prostora je bila obdelana z biocidno snovjo z visoko učinkovitim delovanjem (> 99,99 % v času obdelave*) proti virusom in bakterijam, s podaljšano zaščito skozi čas*.

**Po opravljenih laboratorijskih testih, izvedenih v skladu z internimi specifikacijami podjetja, v katerih so bili simulirani pogoji uporabe obdelanih delov, je zmanjšanje mikrobne obremenitve po 800 ciklih simulirane uporabe več kot 99,99 %.

ELEGANTNI DIZAJN ZA IKONIČEN VIDEZ

Ko izberete (500)RED, izberete avtomobil, ki izstopa po edinstvenem dizajnu, barvi in namenu. Odločite se, da boste vozili ikono in obenem pomagali ljudem. Take odločitve lahko naredijo svet boljši.

LOGOTIP, KI DAJE DOBER OBČUTEK IN DOBRO IZGLEDA

Ko naredimo nekaj dobrega, se to tudi opazi. Uživajte ob pogledu na logotip (RED) na B-stebričku svojega (500)RED.

MALE PODROBNOSTI, KI NAREDIJO VELIKO RAZLIKO

Naj vsi “brki” z rdečimi poudarki svetu pokažejo, kdo v resnici ste.

JASNA ZAVEZA

Rdeča pokrova stranskih ogledal sta le ena izmed podrobnosti, zaradi katerih je (500)RED tako jasen v svoji predanosti.

NAJ VAŠ (RED) ZASIJE

Izberite 16-palčna lita platišča z (RED) okrasnimi pokrovi koles in zasijte na cesti.

IZBERITE UDOBJE ZA DOBER NAMEN

(RED)efinirajte svojo predstavo o sproščeni vožnji in udobju z novimi sedeži iz črne tkanine z logotipom FIAT, izdelanimi iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC*, z rdečimi okrasnimi šivi.

*SEAQUAL® MARINE PLASTIC je nova trajnostna, popolnoma sledljiva surovina podjetja SEAQUAL INITIATIVE iz morskih odpadkov. Surovina SEAQUAL® MARINE PLASTIC je 100 % izdelana iz morske plastike. SEAQUAL® MARINE PLASTIC se uporablja v blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih naslonov. 21 % tkanine sedežev je narejeno iz SEAQUAL® MARINE PLASTIC (uporabljena na blazinah in osrednjih hrbtnih vložkih) in 79 % iz običajnega poliestra.

RDEČE LAKIRANA ARMATURNA PLOŠČA

Elegantno, inovativno in zelo kul – rdeča armaturna plošča s črnim logotipom 500.

ZAČUTITE VOLAN

S črnim volanskim obročem z mehkim oprijemom in njegovo novo protimikrobno obdelavo boste odkrili nov občutek vožnje.

TEPIHI

(500)RED je poseben od vrha… do tal. Ne verjamete? Oglejte si sprednje in zadnje tepihe z rdečimi šivi, ki jih je posebej za (500)RED zasnoval Mopar®.