INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM

Fiat 500 Hybrid prinaša popolno povezljivost na potovanjih z avtoradiom Uconnect™ s 7-palčnim zaslonom z navigacijo in digitalnim radijskim sprejemnikom (DAB), ki je združljiv s sistemom Apple CarPlay™ ter povezljiv s sistemom Android Auto™.

APPLE CARPLAY™

S podporo za Apple CarPlay™ lahko svoj iPhone preprosto povežete z avtoradiom Uconnect™ s 7-palčnim HD-zaslonom ter poiščete in prikažete navodila za pot, opravljate klice, pošiljate in prejemate sporočila ter poslušate glasbeno storitev Apple Music, zvočne knjige ali podkaste, ne da bi odvrnili pozornost s ceste. Sistem CarPlay lahko upravljate govorno s funkcijo Siri ali na zaslonu na dotik.

 

CarPlay, iPhone in Siri so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.

ANDROID AUTO™

500 Hybrid zagotavlja povezljivost s sistemom Android Auto™. Povežite pametni telefon ter upravljajte zemljevide, glasbo, stike in številne druge stvari brez ogrožanja varnosti. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika bodo aplikacije na 7-palčnem HD-zaslonu sistema Uconnect™ prikazane na organiziranih, preprosto berljivih straneh.

Google, Google Play in Android Auto so blagovne znamke družbe Google LLC.

BEATS

Želja po glasbi se lahko uresniči na popoln način – z zvočnim sistemom Hi-Fi Beats Audio z osemkanalnim ojačevalnikom DSP in sedmimi zvočniki, med katerimi je tudi nizkotonski, ki skupaj premorejo 440 vatov moči.

MOPAR CONNECT

S tehnologijo naslednje generacije Mopar® Connect vam bo vaš avtomobil vedno pri roki, kjerkoli že ste. Zaklepajte in odklepajte vrata, takoj izvedite, kje je parkiran, ter bodite na tekočem z vsemi njegovimi premiki in trenutno hitrostjo. Potisna obvestila pa bodo poskrbela, da v svojem avtomobilu ne boste pozabili ničesar pomembnega.