Fiat 500C Hybrid prinaša številne tehnološke funkcije, ki vam bodo pomagale voziti varneje in karseda uživati v vožnji.

POTUJTE NA SVOJ NAČIN

Omejitev najvišje hitrosti lahko nastavite neposredno na volanskem obroču, omejevalnik hitrosti pa vas bo opozoril vsakič, ko jo presežete.

ŽIVLJENJE JE POTOVANJE: UŽIVAJTE V NJEM

Preden se odpravite na potovanje, nastavite potovalno hitrost. Fiat 500C Hybrid vam bo pomagal ohranjati nastavljeno hitrost med celotno potjo. S tempomatom, bo vaša vožnja vedno najudobnejša, tudi na dolgih potovanjih.

VARNOST JE VEDNO NA PRVEM MESTU

Varnostni blazini za voznika in sovoznika, stranski varnostni blazini, okenski varnostni blazini in kolenska varnostna blazina za voznika: 500C Hybrid ima skupaj 7 varnostnih blazin, ki varujejo vas in vaše sopotnike.

POPOLN NADZOR, TUDI NA KLANCIH

Sistem za pomoč pri speljevanju po strmini vklopi zavore in s tem prepreči, da bi vaš Fiat 500C Hybrid zdrsnil nazaj. Za veliko lažje in varnejše speljevanje na klancih.

ELEKTRONSKI NADZOR STABILNOSTI (ESC)

Naj bo vaša vožnja mirna na vseh površinah: 500C Hybrid vam s sistemoma za nadzor stabilnosti ABS in ESC omogoča popoln nadzor tudi pri manevrih v sili ali na spolzkih površinah.

7-PALČNI INSTRUMENTNI ZASLON TFT

Vse informacije o poteh in stanju baterije mikro hibridnega motorja najdete na 7-palčnem instrumentnem zaslonu za voznika.

POPOLN PREGLED NA PARKIRIŠČU

Senzorji, nameščeni na zadnji strani avtomobila, zaznajo vsako oviro blizu vozila in opozorijo voznika na bližino predmetov.