Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 11.390 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 11.390 €


TUDI LEGENDE RASTEJO.

In se spreminjajo. Prav tako 500, največja ikona, ki danes svoji modni in popularni plati dodaja drznost in mikavnost.

BLOCK 2 full width image

SIMPATIČNO IZZIVALEN

Prikupen izgled Fiata 500 postaja še bolj nagajiv. Nove obrobe, letve in odbijač, ki obdajajo tridimenzionalno mrežo hladilnika, sestavljajo razigran sprednji del. Privlačnejši, pozitivnejši in še pristnejši 500. Novi žarometi, ki imajo obliko več elips, komunicirajo in delujejo, kot da bi mežikali v temi. Nove dnevne luči z LED tehnologijo, ki so zasnovane po navdihu ničle v logotipu 500, v temi postanejo prepoznavni del vozila.

PRAVI PRIDIH ELEGANCE. IN SLOGA

Osnovna oblika Fiata 500 ostaja enaka, njegov značaj pa še poudarjajo nova lita platišča: 15-palčna različica v svetleče sivi barvi in 16-palčna različica v mat črni barvi z diamantnim leskom.
Obliko novega 500 poudarjata dve novi rdeči barvi karoserije: moderna in svetla pastelna Corallo Red ter prefinjena in elegantna kovinska Burgundy Aida.

ZNAČAJ JE VIDEN V PODROBNOSTIH

Kot pri novi kromani letvi, ki zviša odbijač ter v kateri se skrivajo meglenke in luči za vzvratno vožnjo. Ali kot pri novem sklopu zadnjih luči, ki vključuje zavorno luč, luč za vzvratno vožnjo in smernik ter tako uokvirja karoserijo. Nenavadna in drzna rešitev, ki poudarja zmožnost modela 500, da se nenehno prenavlja, ne da bi izgubil svoj večni duh.

KOLEKCIJA 500

To je najbolj trendovska dama doslej. 500 se danes predstavlja v več novih preoblekah: šest grafičnih vzorcev odevaj nove linije z eleganco, domišljijo, živahnostjo in šaljivostjo. Nič ni prepuščeno naključju: vsako grafično rešitev je mogoče kombinirati s posebnimi barvami karoserije, ki so na voljo v več izvedbah – MINI (ob straneh vozila) ali MIDI (od sredine navzgor, vključno s streho, pokrovom motorja, zunanjimi ogledali, sredinsko linijo, prtljažnimi vrati in stebrički).

OSEBNOST IN LEPOTA. POPOLNA KOMBINACIJA.

Drzen zunanji slog dopolnjuje popolnoma prenovljeno notranjost, ki je privlačnejša, elegantnejša in bolj prefinjena. 500 ponovno preseneča.

05_interni

POPOLNOST NI DODATEK

Oblika armaturne plošče je bila popolnoma preoblikovana tako, da usklajeno vključuje novo vgrajeno tehnologijo. Kromirani  elementi in gumbi za upravljanje z bolj zaobljeno obliko so zelo privlačni.
Vendar novi 500 ni samo čudovit, temveč je tudi uporaben, saj zdaj ponuja nov priročen predal na armaturni plošči ter novo sredinsko konzolo z vhodom USB/Aux in več prostora za odlaganje pijač.

VSE JE POD NADZOROM

Nov posebno oblikovan volanski obroč je okrašen s kromiranimi  elementi.

Inovativni 7-palčni digitalni zaslon TFT  omogoča, da imate med vožnjo vse potrebne informacije pod nadzorom, npr. podatke o hitrosti, številu vrtljajev, temperaturi in prikaz stanja prestavne ročice, ki svetuje, kdaj prestaviti v višjo ali nižjo prestavo, ter potovalni računalnik, ki omogoča prikaz prevoženih kilometrov, trenutne porabe goriva in oceno razdalje, ki jo lahko prevozite s preostalo količino goriva.

ZASNOVAN PO NAVDIHU VISOKE MODE

Slog, slog, slog in še več sloga. Novi materiali in tkanine, izbrani za notranjost novega 500, prihajajo neposredno z modnih brvi. Tkanina v živahnem karo vzorcu Glen z obrobami različnih barv in novo kakovostno bordo usnje z modrimi vstavki, dajejo starinski pridih v počastitev trendovskim barvam 60. let prejšnjega stoletja.

VSAKO POTOVANJE BI MORALO BITI...

Za kar največje udobje so na voljo so na voljo novi sedeži,  izdelani iz ergonomskih materialov in zasnovani tako, da potnikom olajšajo dostop do zadnjih sedežev.