Strinjam se z uporabo piškotkov


Že za 11.390 €


 FCA Importers – Fiat


Že za 11.390 €


JE DRUŽABEN. VENDAR NE SLEDI DRUGIM.

Za volanom novega 500 je pomemben le užitek v vožnji. Zato je opremljen z najbolj dovršenimi varnostnimi in informacijsko-razvedrilnimi sistemi – gumbi za upravljanje na volanskem obroču, funkcijo Bluetooth® za prostoročno telefoniranje in sistemom pretakanja zvoka prek tehnologije Bluetooth®, aplikacijo eco:Drive, funkcijami Blue&Me TomTom 2 LIVE in spletnim informacijskim sistemom Uconnect™.

BLOCK 2 - FULL WIDTH IMAGE

UCONNECT™

Uconnect™ je infotelematski sistem, ki omogoča, da na 5- ali 6,5-palčnem zaslonu na dotik upravljate vse večpredstavnostne naprave v vozilu:...

ODKRIJTE UCONNECT™

ZAŠČITNI ZNAČAJ

Pri novem 500 se lahko poleg novega zavornega sistema (pri 1,2-litrskih motorjih) zanesete tudi na najboljše sisteme za zaščito potnikov: sedem zračnih blazin, sistem ABS z elektronsko porazdelitvijo zavorne sile (EBD), ki preprečuje izgubo nadzora pri nenadnem zaviranju, elektronski nadzor stabilnosti (ESC) s sistemom pomoči pri speljevanju v klanec (Hill Holder), ki bo v sili ohranil smer vožnje in olajšal speljevanja na klancih, hidravlična pomoč pri zaviranju (HBA), ki zagotavlja učinkovitejše nenadno zaviranje, ter naprava za opozarjanje na nevarnost (Hazard Device), ki nemudoma vklopi varnostne utripalke, če morate nenadoma ustaviti vozilo. 
Elipsoidni žarometi z dnevnimi lučmi (DRL) zagotavljajo kar največjo vidljivost zaradi tehnologije svetilnih diod.