PUSTOLOVŠČINA SE ZAČNE TUKAJ

Ne glede na to, kam se odpravljate in kakšna je cesta, bo Panda 4x4 pripravljena na izziv. 

Neraven teren in terenske poti niso izgovor; to je avtomobil, ki je sposoben vsako še tako majhno oviro spremeniti v priložnost za veliko zabavo.

ZELO MESTEN. ZELO TERENSKI

Kdo pravi, da vozilo s štirikolesnim pogonom ne more biti praktično in zabavno hkrati?
Nova Panda 4×4 ima majhne mere in pustolovski duh. To pomeni, da boste dobili okretnost, ki jo potrebujete v mestu – in vse terenske zmogljivost, ki jih potrebujete, ko pobegnete na podeželje.
Dobrodošli v rojenega raziskovalca, ki se ne more upreti mestu.

PRIPRAVLJENI, POZOR, ZAČNITE RAZISKOVATI

Izberite odbijače z značilno obliko 4×4 in zaščito podvozja iz satiniranega aluminija ter jih združite s stranskimi letvami z vtisnjenim logotipom 4×4. Dodajte višje podvozje, 15-palčna dimasto siva lita platišča, pnevmatike M+S (za blato in sneg) in vzdolžne strešne nosilce.

OBJEMITE ŠIRNO NARAVO

Udobno se namestite. V novi Pandi 4×4 je dovolj prostora za vse in vsakogar.
Eko usnje in tkanina v notranjosti poudarjata okolju prijazno plat, lastnosti, kot so odlagalna mesta na armaturni plošči in možnost različnih konfiguracij sedežev, pa zagotavljajo uporaben in prostoren potniški prostor.
Panda 4×4 je popolna spremljevalka na vseh vaših pustolovščinah na prostem.

ZAHTEVNE CESTE, ZAGOTOVLJENO UDOBJE

Z novo Pando 4×4 lahko udobno potujete – ne glede na to, kakšne preizkušnje vas čakajo na poti.
Z različnimi bencinskimi ali dizelskimi motorji, štirikolesnim pogonom, elektronsko zaporo diferenciala in elektronskim programom stabilnosti (ESP), ki so del serijske opreme, se lahko spopadete z najzahtevnejšim terenom ter pri tem uživate v popolnem udobju za volanom.