IZJEMNA IN VSESTRANSKA

Izjemne zmogljivosti. Izjemna tehnologija. Izjemna varnost.
Nova Panda 4×4 je pripravljena na vse.

SEDITE ZA VOLAN

Nova Panda 4×4 je edini mestni avtomobil s štirikolesnim pogonom. 

Kot pravi vsestranski avtomobil se je pripravljen z enakim zanosom spopasti z najzahtevnejšimi gorskimi cestami in tudi z vrvežem mestne džungle.

V čem je njegova skrivnost? Štirikolesni pogon z »navorom na zahtevo«, ki uporablja dva diferenciala, ter elektronsko krmiljena sklopka, ki enakomerno in sorazmerno razporedi vlečno silo na dve osi.

Nova Panda 4×4 s sistemom elektronske zapore diferenciala zagotavlja pravo terensko zmogljivost in z lahkoto obvladuje najzahtevnejše terene. Le vaš občutek pustolovščine je meja.

ELD Z DOTIKOM GUMBA

Ko se pojavijo težave, nova Panda 4×4 pokaže svojo moč. 

Na površinah s slabim oprijemom ali v skrajnih razmerah lahko z udobnega voznikovega sedeža aktivirate sistem elektronske zapore diferenciala (ELD). Z enim pritiskom gumba lahko zaklenete sprednjo in zadnjo os ter tako optimirate vlečno silo vozila tudi v najtežjih razmerah.

Zahtevne ceste? Z novo Pando 4×4 te ne obstajajo.

VRHUNSKA VARNOST KOT DEL SERIJSKE OPREME

Ne glede na to, kaj vas čaka na cesti, ste lahko prepričani, da Panda 4×4 zagotavlja vrhunske varnostne standarde.
Elektronski program stabilnosti (ESP) vam omogoča brezskrbno in izjemno stabilno vožnjo, ne glede na razmere. Hkrati pa je na voljo tudi sistem ABS z izboljšanim delovanjem, ki zagotavlja, da ohranite popoln nadzor nad vozilom tudi pri nenadnem zaviranju.
In še pika na i: zračna blazina za voznika, zračna blazina za sovoznika in okenske zračne blazine so vključene v serijsko opremo. 
Nova Panda 4×4 vam zagotavlja vso potrebno varnost – in še več.