Raziskujte brezpotja s slogom

ZA RAZISKOVANJE POTREBUJETE SLOG

Odbijači v barvi karoserije z zaščito podvozja, stranske zaščitne letve in okrasne letve s posebnim logotipom Cross. To je slog.

POGLED V DALJNO OBZORJE

Panda City Cross je serijsko opremljena z meglenkami in dnevnimi lučmi LED, ki zagotavljajo večjo vidljivost in varnost.

PRIPRAVLJENA NA VSE - VEDNO

Panda City Cross ima posebna lita platišča R15 z letnimi pnevmatikami 175/65. S Pando City Cross boste torej dobili praktično razkošje.

PUSTOLOVŠČINA V RAZLIČNIH ODTENKIH

Čeprav ima rada modro barvo, je na voljo v vseh barvah najboljših pustolovščin. Kakšne barve bo vaša naslednja pustolovščina?

STREŠNI NOSILCI

Brez strešnih nosilcev se vaše raziskovanje hitro konča. Zato so pri Pandi City Cross strešni nosilci del serijske opreme.

PODROBNOSTI PANDE CITY CROSS

Panda City Cross ima kromiran zaključek izpušne cevi, ki je na voljo za doplačilo. Zakaj ne bi smele biti tudi najmanjše podrobnosti privlačne?

Udobje v Pandi City Cross. Mestni duh. Znotraj in zunaj.

MESTNI PUSTOLOVEC ZNOTRAJ IN ZUNAJ

V Pandi City Cross lahko konfiguracijo sedežev prilagodite svojim potrebam: to omogočata sovoznikov sedež, ki se zloži v mizo, in zložljiva zadnja klop, deljiva v razmerju 60 : 40.

PREBUDITE SVOJO DIVJO PLAT

Vsaka pustolovščina ima svojo glasbo: zato vam Panda City Cross ponuja ukazne tipke na volanskem obroču in avtoradio Uconnect s predvajalnikom MP3 in 6 zvočniki, ki ga lahko prek tehnologije Bluetooth povežete s pametnim telefonom.

PRIVLAČNA IN PRAKTIČNA

Podobno kot oblika zunanjosti Pande City Cross ima tudi drzna armaturna plošča v rjavi barvi veliko značaja. V odlagalni predal lahko shranite vse stvari, ki jih potrebujete na poti, od klobuka do službenih dokumentov.

POTUJETE Z VELIKO OPREME?

Če izberete Pando City Cross, ste pustolovec, če ste pustolovec, veliko potujete, in če veliko potujete, potrebujete veliko prostora za vse, kar želite vzeti s sabo. Brez skrbi: Panda City Cross ponuja toliko prostora v prtljažniku, da boste lahko s sabo vzeli vse, kar želite.

PREMIKA GORE

Prevažate velike predmete? V Pandi City Cross bo to mogoče zaradi pomične in zložljive zadnje klopi, deljive v razmerju 60 : 40, in sovoznikovega sedeža, ki se zloži v mizo. Če zunaj dežuje, imate lahko piknik kar v potniški kabini.