Tehnologija

ŠE VEČ ZABAVE

Za še več zabave: Panda City Cross vključuje avtoradio Uconnect z novo priklopno postajo za pametne telefone, ki jo lahko povežete prek vgrajene tehnologije Bluetooth, in z novim vmesnikom za aplikacije, namenjene vozniku. Vse to z dotikom virtualne tipke. Ali, če vam je ljubše, s preprostim glasovnim ukazom.

PREPROSTA VOŽNJA S PAMETNIM TELEFONOM

Če je vaša pustolovščina zahtevna, mora biti vožnja preprosta: zato Panda City Cross dodaja novo tehnologijo v obliki aplikacije PandaMyApp. Z brezplačnim prenosom aplikacije v pametni telefon lahko opravljate telefonske klice, poslušate radio ter uporabljate funkciji eco:Drive in Find My Car ter vse druge funkcije, ki olajšajo vožnjo.

NAJMANJŠA PORABA GORIVA, NAJVEČJA ZABAVA

Ko se ustavite, se ustavi tudi motor. Tehnologija Start&Stop v Pandi City Cross je zasnovana za zmanjševanje porabe goriva, kar omogoča tudi prikazovalnik prestav (GSI), ki sporoča, kdaj je treba prestaviti v višjo ali nižjo prestavo.

ZMOGLJIVOST IN VARNOST

BREZ SKRBI, TO JE PANDA CITY CROSS

Nihče bolje ne poskrbi za vašo družino kot družina modelov Panda. Zato je Panda City Cross serijsko opremljena z do šestimi varnostnimi blazinami: varnostnima blazinama za voznika in sovoznika ter sprednjimi stranskimi varnostnimi blazinami.

PANDA POSKRBI ZA VAŠO GLAVO

Panda City Cross resnično misli na vse: zato ima v sprednja vzglavnika vgrajen sistem za preprečevanje poškodb vratu ob trčenjih v zadnji del vozila.