Fiat Panda City Cross je lahko vaša za 11.871 EUR*

*Maloprodajna cena velja za model Fiat Panda 1.0 GSE Hybrid 51 kW (70 KM) City Cross in že vsebuje redni popust. Ob nakupu vozila s FIAT Financiranjem pri Summit Leasing prejmete dodaten popust v višini 1.000 EUR, ki je že vključen v navedeno ceno, ter brezplačno Jmastvo 5 Plus (5 let ali 120.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej). Več informacij o pogojih akcije je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih. Pridržujemo si pravico do sprememb.

SLOG IN UDOBJE

Vse, kar potrebujete, da boste kos vsakodnevnim vožnjam: udobje, prostornost in funkcionalnost. Nova Fiat Panda Cross je bolj ekološko ozaveščena, z več tehnologije in zabave. Preprosto več, že od leta 1980.

Odkrijte več

MOTORJI

Nova Fiat Panda City Cross in Cross je na voljo z novim hibridnim motorjem, ki zmanjša izpuste CO2 in porabo goriva do 30 %. Izberete pa lahko tudi zmogljivejši in učinkovitejši bencinski 0,9-litrski motor 62,5 kW (85 KM) Twinair s štirikolesnim pogonom.

Odkrijte več

TEHNOLOGIJA IN VARNOST

Panda je bila s svojim dinamičnim značajem in pametnimi rešitvami, ki zagotavljajo udobje v vseh situacijah, že od nekdaj priljubljen avtomobil. Biti v središču pozornosti več kot 40 let, to uspeva le nekaterim – in Pandi je.

Odkrijte več